NIKADA NE BISTE REKLI: Evo u kakvom su odnosu Marina Visković i Ana Nikolić (FOTO)
Foto: Printskrin

opala!

NIKADA NE BISTE REKLI: Evo u kakvom su odnosu Marina Visković i Ana Nikolić (FOTO)

Mnogi su mislili da se ne vole, ali nakon jednog Marininog poteza sve je postalo jasno

Objavljeno:

Poznato je da na estradi vlada ljubomora i sujeta među muzičkim zvezdama koje su, kao po nepisanom pravilu, najuočljivije kod pevačica. Iako su Marina Visković i Ana Nikolić često punile stranice žute štampe zbog navodnih svađa i ratova sa koleginicama, zbog čega mnogi misle da nemaju prijatelje na estradi, obe su to demantovale.

Iako mnogi nisu znali da se Marina i Ana poštuju i druže privatno, Viskovićeva je jednim gestom na društvenim mrežama otkrila da o svojoj koleginici ima najlepše moguće mišljenje, kao i da redovno prati njen rad.

SKANDAL NA TEOVOM VENČANJU! Članu JELISAVETINE PORODICE zabranjen ulaz na ceremoniju!

Ona se, naime, fotografisala tip-top sređena i svojom odevnom kombinacijom pohvalila se pratiocima na Instagramu, a lepu fotografiju upotpunila je stihovima nove Anine pesme "Slučajnost", koju je snimila sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Sve to traje kratko dok ne vidiš da sijam kao zlato. Noću voziš gradom na mesta gde i ja... - napisala je Marina u opisu fotografije i začudila brojne koleginice, budući da je ovim gestom dokazala da nema sujete i da se raduje profesionalnom uspehu svoje koleginice.

Na koji način će joj se Ana revanširati, ostaje da saznamo.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.