Nina Lečić nema rešenje za srećan brak, ali zna kako da prebrodi bračnu krizu (FOTO)

Ona ume s muškarcima

Nina Lečić nema rešenje za srećan brak, ali zna kako da prebrodi bračnu krizu (FOTO)

Tajnu srećnog braka još uvek niko nije otrkrio, ali Nina ima prilično dobar savet kako da spasite brak
Objavljeno: 15:29h

Popularna voditeljka Nina Lečić kaže da je najbolje rešenje za za bračnu krizu razgovor. Te da su ona i njen suprug glumac Branislav Lečić koristili isključivo ovaj metod. Upalite TV, ugledate ih i odmah biste ih ženili! Ovo je 10 najseksi voditeljki Srbije! (FOTO) (VIDEO) - Nemam recept za srećan život i srećan brak. Koga god da ste pitali ko je imao bračno iskustvo ili ga ima ne može da vam da. Oni koji su iskreni reći će da postoji kompromis i razumevanje, istina je negde između - otkriva Nina kak rešava problem u braku.

Lepa voditeljka otkrila nam je i kome je posvetila tetovažu na prstu. - Tetovažu sam uradila pre nekoliko godina i posvećena je mom sinu. Nalazi se na mestu gde može da se sakrije nakitom. To je jedan način da, kada god pogledam tu ruku, meni bude milo oko srca, volim, pre svega, to ime i način na koji je urađen - iskrena je Nina, koja ne planira da se još jednom istetovira.
- Nisam planirala, stoga sam pomislila da sam se prešla, jer sada već vidim da su ljudi koji imaju istetovirane velike površine tela dosta hrabri. Tako da smo tetovaže i ja završili na neko vreme - zaključuje Lečićeva. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.