OVAKO JE IZGLEDALA DOK NIJE BILA VEGAN: Maja Volk objavila fotku iz mladosti, pa vi vidite da li se isplati voditi računa o ishrani! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/majazmaja59

pazite šta jedete - sve se vidi

OVAKO JE IZGLEDALA DOK NIJE BILA VEGAN: Maja Volk objavila fotku iz mladosti, pa vi vidite da li se isplati voditi računa o ishrani! (FOTO)

Maja je svoj život promenila iz korena, izlečila se od raka i trenutno proživljava drugu mladost sa svojim dečkom Grkom

Objavljeno:

Maja Volk, dramaturg, profesor na fakultetima dramskih umetnosti u Beogradu, Banjaluci i Novom Sadu, pisac, muzičar, majka troje dece...

Do operacije raka grla pevala je argentinski tango, danas peva fado i afričku muziku, a izlečila se zahvaljujući specijalnom režimu ishrane.

- Gruja, čovek koji mi je promenio život, ima 74 godine i poslednji put je imao prehladu 1978. Svakog dana trči po sat vremena. Naučio me je kako da se hranim živom hranom, da jedem samo sirovo voće, povrće, semenke i klice, radio sa mnom psihoterapiju preko posebnog principa disanja. Došla sam do korena svih trauma. Vratile su mi se scene koje sam potisnula i uspela sam da ispoljim emociju koju tada nisam - krik, bol, radost. Tako sam došla i do uzroka raka i oslobodila se „psihičkih otrova“ koji su me nagrizali. Sada sa lakoćom rešavam zadatke i nesporazume sa porodicom - izjavila je Maja jednom prilikom za Novosti.

Ona danas izgleda izuzetno dobro za svoje godine, ali sada nam je pokazala i kako je izgledala pre svih muka koje su je snašle i sa kojima je izašla na kraj.

foto: preentscreen, instagram

Maja se prisetila svoje mladosti i objavila fotografiju nastalu 1971. godine.

Na fotografiji Maja ima 12 godina i pozira sa majkom u Berlinu, na koju izuzetno liči.

Mirjana Kodzic, moja mama i ja, Berlin 1971.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on

Bonus video:

VIDEO O KOM PRIČA CELA SRBIJA: Ovaj dirljiv trenutak sa Cecinog rođendana će svi pamtiti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.