GORU KOMBINACIJU NISTE VIDELI: Naša pevačica u patikama do PREPONA, preko njih milje, a šta joj je na glavi - pojma nemamo! (FOTO)
Foto: Printskrin: Instagram/dzidzaofficial

jel biste obukli ovo da vam neko plati?

GORU KOMBINACIJU NISTE VIDELI: Naša pevačica u patikama do PREPONA, preko njih milje, a šta joj je na glavi - pojma nemamo! (FOTO)

Pevačica i ćerka muzičara Dragana Stojkovića Bosanca često menja svoj izgled

Objavljeno:

Džidža je od početka svog pojavljivanja u javnosti bila prepoznatljiva po smelosti i eksperimentisanju kada je izgled u pitanju. Prelazila je iz crne u plavu boju kose, gojila se, mršavila, puštala kosu, skraćivala, a o modnim stilovima i da ne govorimo.

U svakom slučaju, sviđalo se to nekom ili ne, trebalo bi joj čestitati na hrabrosti da iznese svoje maštovite kreacije koje bi retko kome pristajale.

Međutim, ovoga puta, Džidža je obukla nešto što, verovatno nikome na ovom svetu, ne pristaje, pa ni njoj.

- Džidzo iskreno da ti kažem mnogo si slatka, ali kad si prirodna. Ono kad si bila u zvezdama granda je top. Ozbiljno, poradi na tome da se vratiš u prvobitno stanje.

- Šta ova devojka napravi od sebe,strašnooooo!!!! A bila je simpatična sad je užasssss!!!!! - samo su neki od negativnih komentara njenih pratilaca na ovaj nesvakidašnji stajling i patike koje se protežu preko butina pa sve do kolena!

Bonus video:

VIDEO O KOM PRIČA CELA SRBIJA: Ovaj dirljiv trenutak sa Cecinog rođendana će svi pamtiti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.