DABOVIĆI LILI SUZE NA SUDU! Anin brat: Sudija, nisam video ćerkicu...Ne mogu!
Foto: Facebook / Milan Dabović

neverovatno!

DABOVIĆI LILI SUZE NA SUDU! Anin brat: Sudija, nisam video ćerkicu...Ne mogu!

Milan Dabović, rođeni brat košarkašica Ane i Milice Dabović juče je pred Višim sudom u Beogradu prvi put izneo odbranu na optužbe da je učestvovao u švercu 2,37 kilograma kokaina koji je pronađen u automobilu u kom je u septembru prošle godine uhapšen u centru Beograda

Objavljeno:

Na jučerašnjem suđenju, Dabović, koji se do sada branio ćutanjem, izjavio je da nikada nije kupio niti prodao niti miligram bilo koje droge, piše "Alo".

- Toga dana, prijatelj me je pozvao da popijemo kafu. Došao je po mene i zamolio me da odvezem automobil do Mileševske, kako bi on nešto završio, i da se onda nađemo tamo. Ja sam pristao, seo sam u "smart" i krenuo preko Brankovog mosta - ispričao je danas Dabović u sudu.

Kako je naveo, tada ga je opkolila i uhapsila policija.

foto: Facebook/Milan Dabović

- Prvi put sam tada video torbu - rekao je on, misleći na torbu u kojoj je policija pronašla drogu.

Milan Dabović nije želeo da otkriva ime prijatelja koji ga je zamolio da mu preveze "smart" u kom je uhapšen.

- Moja porodica je već dovoljno propatila. Ne mogu da kažem ko je on, ne želim dodatne probleme - rekao je Dabović sudiji.

Na sudu su se juče pojavile i Dabovićeve sestre košarkašice Milica i Ana.

Dabović je nakon toga sudiju zamolio da u obzir uzme i činjenicu da je uhapšen mesec dana nakon što je dobio ćerku.

- Sudija, molim vas, bez obzira na ishod suđenja, da imate u vidu da sam uhapšen kada mi je ćerkica imala jedan mesec i 28 dana. Nisam je video... Ne mogu... - rekao je Dabović i zaplakao zajedno sa sestrama.

"Sestre su mi govorile da sam glup"

foto: Facebook / Milan Dabović

- Moja mlađa sestra, evo je sedi tu, imala je običaj da kaže: "Mićaga, ti si toliko dobar da nekada pomislim da si glup". U meni nema trunke lošeg, nisam takav rođen. Tražim poligraf da odgovorim da li sam ikada imao veze sa drogom - rekao je Dabović.

Podsetimo, košarkaš je u pritvoru od hapšenja u septembru prošle godine, a danas su mu iz publike podršku pružale supruga, kao i sestra Ana i Milica.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.