NIKO NIJE ZNAO ŠTA INDI KRIJE U SEBI: Nije umeo da hoda, jede, nije znao da postoji, bio je kao biljka... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

zbog njega je bila spremna da ubije!

NIKO NIJE ZNAO ŠTA INDI KRIJE U SEBI: Nije umeo da hoda, jede, nije znao da postoji, bio je kao biljka... (FOTO)

Pevačica sa suzama u očima govori o životu s teško bolesnim Samirom, koji je pre 12 godina preminuo od posledica Daunovog sindroma

Objavljeno:

Život Indi Aradinović obeležila je smrt brata Samira, sa čim se ni danas, 12 godina kasnije, ne miri. Pevačica s knedlom u grlu otkriva da je bilo teško živeti s nekim ko boluje od najtežeg oblika Daunovog sindroma, ali da bi sve na svetu dala samo da je živ.

- Brat je bio stariji od mene dve godine. Nije umeo da hoda, jede, niti je znao da postoji. Bio je kao biljka. Brinuli smo o njemu najbolje što smo mogli i voleli ga. Nekad je bio pozitivan, nekada težak, nasilan i brz iz neznanja. Tražio je pažnju. Umeo je da prepozna mamu, tatu, sestru i mene. To su bile najteže godine, ali to je nešto što je moje. Za njega sam bila spremna da ubijem - kroz plač priča Indi i dodaje da joj je najteže bilo kad su se njenoj porodici podsmevali zbog bolesti brata:

foto: Printscreen/Instagram/indy__official

- Pomagala sam mami, nisam se posvećivala sebi i svom detinjstvu. Pretvorila sam se u malu ženicu. Bila sam mu druga mama. Otac je sve vreme bio tu, ali nije se trudio. Teško je bilo gledati ga onako bespomoćnog jer sam ga volela više od života. Umeo je da me iznervira, ali nikada mu to nisam uzela za zlo. Imali smo poseban odnos. U najgorim životnim trenucima ljudi su nam okretali leđa, ali umeli smo da se izborimo sami. Brat je umro 2005. S tim još uvek ne mogu da se pomirim. On je i danas za moju porodicu i mene prisutan u svakom trenutku i tako će biti do kraja naših života - kaže folkerka, koja je doživela još trauma, uključujući majčinu bolest, očevo maltretiranje i iznenadnu depresiju, s kojom se borila punih devet godina.

Pevačica je imala u planu da njena nova pesma „Čka kosmička“, koju je dobila od Marte Savić, izađe 14. aprila, na dan bratovog rođendana. Međutim, u poslednjem trenutku je odustala jer je tog dana po kalendaru padao i Veliki petak, pa nije bilo prikladno zbog naziva numere.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.