AKO MI PINEŠ ŽENU PONOVO, RAZBIĆU TE, BRE! Lukas PRETIO Jariću zbog Sonje!
Foto: Marina Lopicic

opšti haos!

AKO MI PINEŠ ŽENU PONOVO, RAZBIĆU TE, BRE! Lukas PRETIO Jariću zbog Sonje!

Marka Jarića su prijatelji savetovali da Sonja Vuksanović nije za njega, ali se on, po svemu sudeći, nije obazirao na njihove komentare

Objavljeno:

Aca i Sonja Vuksanović trenutno su rastavljeni, a pevač je u poslednjoj poruci Marku Jariću poručio da mu se loše piše ako nastavi da se viđa s njegovom ženom.

- Kada je Lukas saznao da ga Sonja vara sa Markom Jarićem, bio je očajan. Jedne večeri je pogledao Sonjin telefon i imao je šta da vidi - poruke sa Jarićem. Kada je shvatio da je priča koja je došla do njega istinita, nije znao šta da radi, ali mu je onda sinula ideja. Kupio je novu karticu, stavio je u drugi telefon i poslao Marku poruku: “Piši mi na ovaj broj, Aca me je provalio. Sonja”. Sa Jarićem je tada razmenio nekoliko poruka, a zatim se uputio u restoran gde je sedela Sonja kojoj je rekao da se posvađao sa prijateljem i ako ga bude zvao da se ona javi. Lukas je zatim poslao poruku Jariću u Sonjino ime: “Pozovi me”, što je ovaj odmah učinio. Kada je zazvonio telefon, Aca je dao Sonji da se javi, a onda je nastao haos - kaže nam izvor koji je dobro upućen u celu priču i nastavlja:

foto: Printskrin: Instagram/sonjavu

Marka Jarića su prijatelji savetovali da Sonja Vuksanović nije za njega, ali se on, po svemu sudeći, nije obazirao na njihove komentare.

- Sonja i Lukas su se te večeri posvađali i on je napustio njihov zajednički stan. Istog trenutka je pozvao Jarića i rekao mu: “J... ti majku što mi j... ženu”, ali mu je Marko spustio slušalicu. To je dodatno iznerviralo Lukasa koji nije znao šta da radi. Video se sa prijateljima koji su ga tešili, ali nisu znali kako da ga posavetuju. Kada je vratio film unazad, shvatio je i kada je njegova žena uplovila u vezu sa Jarićem. To je bilo krajem marta kada je Sonja boravila u Majamiju. Njih dvoje su se tamo upoznali i odmah su uplovili u vezu, a Lukas nije išao sa njom jer nije dobio vizu. Revoltiran zbog cele priče i zbog toga što mu Jarić spušta slušalicu kad god ga pozove, Lukas mu je poslao poruku: “Razbiću te ako mi ponovo pipneš ženu”, a odgovor nije dobio.

foto: Dragan Kadić

Kako dalje saznajemo, kada su Jarićevi prijatelji čuli za njegovu navodnu vezu sa Sonjom, pitali su ga šta će mu ona i posavetovali ga da mu takva žena ne treba. Sudeći po informacijama koje se pojavljuju u javnosti, Jarić se na njihove priče nije obazirao.

Lukas nije mogao da pređe preko ove priče, pa se sve češće svađao sa Sonjom zbog čega su se razišli. Međutim, on je juče otputovao u Tursku, gde boravi njegova supruga, kako bi pokušali da reše sve razmirice.

foto: Dragan Kadić

JARIĆ: NISAM DOŠAO U BEOGRAD ZBOG SONJE

Pozvali smo Marka Jarića kako bismo čuli njegov komentar na ovo što se piše u medijima.

- Ne želim uopšte da komentarišem te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista mislite da ću komentarisati takve stvari? - rekao je Jarić za “Blic”, a na pitanje da li je zbog problema koji su nastali sa Sonjom i Lukasom došao u Beograd, odgovorio je:

- Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari. To me ne zanima.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Sonjom Vuksanović, Jarić je rekao:

- Hvala prijatno, ne želim da odgovaram više na pitanja.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.