MILAN POPOVIĆ ODGOVORIO SEVERINI, ONA OVO NI U SNU NIJE OČEKIVALA: Svi su zatečeni onim što je on rekao!
Foto: Dado Đilas

Džentlmenski

MILAN POPOVIĆ ODGOVORIO SEVERINI, ONA OVO NI U SNU NIJE OČEKIVALA: Svi su zatečeni onim što je on rekao!

- Oni su mladi i sigurno da će imati novu mogućnos da dobiju dete - rekao je Popović

Objavljeno: 08:00h

Posle žestokih optužbi koje je Severina iznela na njegov račun u borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, Milan Popović je u emisiji "RTL Danas" odgovorio svoj bivšoj bračnoj partnerki i majci svog deteta.

– Odmah da vam kažem da ne želim reći ništa loše o majci svog djeteta i ako je istina da je sad nedavno izgubila dete zbog stresa koji je ovaj proces prouzrokovao, jako mi je žao zbog toga. Oni su mladi i siguran sam da će imati novu mogućnost za detetom. Mogu zamisliti kolika je to tuga i žalost za jednu porodicu - rekao je Popović o Severininim navodima.

On je dodao da ne bi ulazio u detalje njezinog intervjua za koji je rekao da je "pun neistina".

foto: Printscreen Instagram

- To kako se majka osećala i kako je proživljavala te situacije, to je samo ono kako ona to pamti. Žao mi je ako je to shvatila kao psihičko zlostavljanje, nadam se da će to proći i da ćemo uspostaviti normalnu komunikaciju - dodao je Popović.

Na pitanje šta je Severini sporno u ovoj sudskoj odluci, Popović je rekao:

- Jedino što se promenilo u odnosu na prethodnu presudu jeste da sada imam šest dana više s našim sinom, a pre sam imao devet dana, ta odluka je iz maja 2014. godine. Sve ostalo je isto. Govoreći o delu presude prema kojoj je određeno koliko dete provodi sa ocem, Popović je rekao:

- Postoji format u kojem se ta presuda piše i ja vam odgovorno tvrdim da je princip na kojem je ova mera donesena 50:50. Pola vremena s našim sinom provodim ja, a pola Severina.

foto: Daktilo

Na pitanje koliko mu je dete privrženo i koliko su bliski, rekao je:

- Ja ne objavljujem fotografije sa sinom, ali mogu vam reći da je jednako privrženo meni koliko i majci i da će uvek tako biti. To je termin koji se sve više koristi kod struke - "dualna privrženost", dokazano je da majka detetu daje njegu i toplinu, a otac daje avanturistički duh, radoznalost i razigranost - rekao je Popović za RTL Direkt.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.