OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Sve TAJNE Sonje Vuksanović!
Foto: Zorana Jevtić

supruga ace lukasa

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Sve TAJNE Sonje Vuksanović!

Sonja je većinu tinejdžerskih dana provela u Nemačkoj

Objavljeno:

U domaćim medijima već danima glavna tema je razvod poznatog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Javnost posebno intrigira Sonjina tajna veza sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, a njen život zapravo je pun tajni i intriga.

Sonja je veliki deo tinejdžerskih dana provela u Nemačkoj, budući da joj porodica živi tamo.

Željko Šašić i Sonja ljubavnu vezu započeli su tako što ga je ona srela na nastupu u Nemačkoj, gde je on tada pevao. Sonja nije prestajala da proganja Željka jer je on tada bio velika zvezda. Šašić je pevao u Nemačkoj, a ona je to videla kao dobru priliku da se zabavlja sa pevačem.

foto: Damir Dervišagić

Ono što znaju samo njegovi najbliži ljudi jeste da mu je to bila idealna prilika da dobije papire u Nemačkoj, jer je u vreme kada je on tamo pevao to bila retkost.

Tako je i započela njihova veza. Ono što vam sada otkrivamo jeste da je Lukas bio kum Šašiću na svadbi sa Sonjom! To se dogodilo ovako - Lukas i Šašić su se u to vreme družili jer su imali istog menadžera. Nekoliko puta su i sami priznali da su bili dobri drugovi. Povrh svega i njihove žene su se družile, tačnije Nataša i tada Šašićeva devojka Sonja. Tako je palo i kumstvo na venčanju, te je Šašić zamolio Lukasa da mu bude kum tokom svadbe sa Sonjom.

foto: Dragan Kadić

Posle svadbe koja se desila u Nemačkoj, pevač dobija nemačko državljanstvo i sređuje sve probleme koje tada ima. Odmah potom, Šašićeva tadašnja supruga Sonja sa Natašom otvara butik u centru "Sava". Inače, u to vreme Sonja nije imala puno prijatelja na estradi osim Suzane Perić, kojoj su roditelji, takođe, živeli u Nemačkoj, i Dragana Brajovića Braje, koji je pisao tekstove za Šašića. Sonjina rođena sestra i dan danas živi u Nemačkoj.

Ono što gotovo niko sem njihovih bližnjih ne zna da taj brak nije uspeo ne zbog toga što je Željko napravio problem, već zato što je Sonja oduvek bila veoma ljubomorna i plašila se da je suprug ne prevari. Verovali ili ne, današnja Vuksanovićeva supruga jednom prilikom je Željka zaključala u stanu i nije mu dozvolila da ide na nastupe. Mnogi komentarišu da je on upravo zbog nje uništio svoju karijeru, ali i da se jednom prilikom zbog nje i ošišao zato što je ona to tražila od njega.

foto: Dragan Kadić

Sonja se potom udala za Acu Lukasa, kojem je rodila ćerku Viktoriju. Šašić nikada nije oprostio prijatelju i venčanom kumu što ga je prevario.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.