SONJA NAPUSTILA LUKASA ZBOG MARKA JARIĆA! Stalno je putovala kod njega u Majami kako bi pobegla od muža! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

sve je počelo kao bezazleni flert

SONJA NAPUSTILA LUKASA ZBOG MARKA JARIĆA! Stalno je putovala kod njega u Majami kako bi pobegla od muža! (FOTO)

Sonja Vuksanović se razvodi od Ace Lukasa zbog Marka Jarića!

Objavljeno:

Supruga folk pevača već neko vreme se viđa sa proslavljenim košarkašem i zato je rešila da stavi tačku na buran sedmogodišnji brak.

Sonjin i Acin odnos već dugo ne štima zbog njegove preke naravi.

foto: Printscreen / Instagram / Sonja Vu

Ona je dugo patila zbog toga, ali sve se promenilo kada je bivša žena Željka Šašića počela intenzivno da se viđa sa Jarićem, piše Informer.

foto: Dragan Kadić

"Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek pre nekoliko meseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lep odnos pun poverenja i sve ono što Sonja nije imala sa Acom", ispričao je dobro obavešten izvor.

"Bila je nezadovoljna svojim životom i odnosom sa Acom. Otkad je počela da se viđa sa Markom, bukvalno je procvetala. On joj ispunjava sve želje i daje joj snagu da izdrži sve ono što je očekuje kada podnese zahtev za razvod", objašnjava izvor.

foto: Printskrin: Instagram/sonjavu

Izvor dodaje da su se novopečeni golupčići poslednjih meseci viđali u Americi.

"Marko je zbog poslovnih obaveza u Majamiju, a Sonja je bila nekoliko puta kod njega. Ta putovanja su joj prijala da malo pobegne od svakodnevnih problema koje je u Beogradu imala sa Lukasom. Poslednji put je u martu bila u Majamiju i sve vreme se tamo viđala sa Jarićem. U Americi su mnogo opušteniji jer nisu zanimljivi paparacima", ističe izvor.

Lukasova supruga napustila zemlju sa ćerkom!

Prijatelji Acine žene tvrde da odluku o razvodu nije donela preko noći.

"Ona je 2015. htela da se razvede od Lukasa. Svi znaju za njegovo problematično ponašanje i ispade koje ima s vremena na vreme. Cela ona čarolija i bajka sa početka njihove veze, odavno ne postoji, a ona je žena kojoj treba mir, harmonija i normalan brak. Dugo se kolebala da li treba da napusti pevača sa kojim ima dete, skupila je snagu, a posleprošlonedeljnog Lukasovog ispada nema šanse da promeni ovu odluku", ispričala je Sonjina dobra drugarica.

foto: Printskrin: Instagram/sonjavu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.