SRPKINJE KOJE SU ODBILE PLASTIČNOG HIRURGA: Ušle su u petu deceniju, a izgledaju kao da su na botoksu 0-24! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

kako im polazi za rukom?

SRPKINJE KOJE SU ODBILE PLASTIČNOG HIRURGA: Ušle su u petu deceniju, a izgledaju kao da su na botoksu 0-24! (FOTO)

Pojedine pripadnice lepšeg pola na javnoj sceni u Srbiji, kada pređu četrdesetu, redovne su kod plastičnog hirurga

Objavljeno:

Ulepšavanja, korigovanja i podmlađivanje su neizostavni. Ali, postoje i one glumice, voditeljke i pevačice koje odlolevaju tom trendu i sa ponosom ističu da na sebi nisu menjale ništa.

Snežana Babić Sneki

Vlasnica najdužih nogu na estradi čija dužina iznosi 130 centimetara, Snežana Sneki Babić ove godine proslaviće 50. rođendan. Redovno ide na pilates i trenigne, a upravo je to razlog što izgleda savršeno. Slatkiše ne voli da jede pa se isključivo njena ishrana bazira na voću i povrću.

foto: Damir Dervišagić

Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević dokaz je da godine ne mogu ništa. Ponosno nosi svoje 54 godine, a u javnosti govori kako nikada nije legla pod nož i radila neku estetsku korekciju, već da je za njen odličan izgled zadužena genetika. Svakog dana trči sa svojim psom po nekoliko kilometara i kaže da joj je to najbolji eliksir mladosti.

foto: Instagram/vukiceviclidija

Marijana Mateus

Kreatorka Marijana Mateus definitno slovi za ženu koja u 46. godinai izgleda kao da ima dvadeset manje. Svakog dana trči po sat vremena, a kaže da estetskog hirurga nikada nije posetila.

- Nisam ubrizgavala botoks niti sam pribegla bilo kakvim estetskim zahvatima. Mislim da sam još mlada za to, a nisam sigurna da bih se usudila na takav korak jer sam pobornik prirodnog starenja – rekla je nedavno Marijana za jedan magazin.

foto: Printscreen/Instagram/marijanamateus

Neda Arnerić

Slavna srpska glumica Neda Arenerić zagazila je u 61. godinu života. I dok trenutno glumi u jednoj predstavi u Zagrebu, ona se za potrebe scene skinula u donji veš. Ono što se može jasno primetiti jeste da bi svaka dama poželala da stari kao čuvena Višnja iz filma “Višnje na Tašmajdanu”. Za sada ništa nije radila na sebi, a kaže da nema u planu.

foto: Dragan Kadić

Dubravka Mijatović

Glumica Dubravka Mijatović trenutno pored brojnih projekata tumači lik estetskog hirurga u predstavi “Priča se po gradu” ali nikada nije pala pod uticaj trendova. Kako kaže, ponosno nosi 48 godina, a još ne planira da pegla bore.

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala – rekla je u jednoj emisiji nedavno glumica.

foto: Damir Dervišagić

Branka Katić

Slavna glumica Branka Katić koja je privatni i poslovni životu u Srbiji zamenila onim u Los Anđelsu nije pala pod uticaj tamošnjeg svetskog džet seta i uradila korekcije na svom telu. Iako je napunila 47 godina, ona sa ponosom ističe da nikada nije uradila ni jednu korekciju i da je svojim prirodnim izgledom, kojim je osvajala brojne muškarce u filmskim rolama devedesetih, u potpunosti zadovoljna.

foto: Story, Matković Franjo

Anica Dobra

Još jedan glimica Anica Dobra našla se na ovoj listi jer za 54 svoje godine nije ništa menjala, već je pustila da genetika radi svoje. Često u intervjuima zna da kaže "Žene stare onako kakve su iznutra" pa verujemo da je to njeno obrazloženje i odgovor na pitanje- zašto je rekla ne plastičaru.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.