ISPREBIJAO JE TRANSVESTIT: Vidi se da si bila muško vikala je Dara, a onda su zapljuštali šamari! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

trese se estrada

ISPREBIJAO JE TRANSVESTIT: Vidi se da si bila muško vikala je Dara, a onda su zapljuštali šamari! (VIDEO)

Dara je za mene rekla da ružna žena ne može da bude poznata. Pa ona je ružna i žgembava i ima noge kao plinske boce, pa je napravila karijeru. Išamarala sam je i pretukla kao guju - rekla je žena popularna devedesetih godina

Objavljeno:

Dara Bubamara nikada nije znala da se kontroliše kada je o svađama reč. Jednom prilikom je čak dobila i batine.

Kako piše novi broj "Sveta", ovaj skandal dogodio se na početku Darine karijere dok je još nastupala sa bendom. Prema rečima Slaviše iz "Show benda", Dara je jednom prilikom u hotelu Taš, gde su imali nastup, ušla u sukob sa proročicom Kleopatrom.

foto: Print Screen Youtube

"Alo, muškarčino. Glumiš neku ribo, a vidi na šta ličiš. Vidi se da si muško!", uvredila je Dara Kleopatru, a onda je njena prijateljica Vesna Versaće, takođe proročica i trbušna plesačica, za koju se takođe pričalo da je nekada bila muškarac, skočila da odbrani koleginicu i Dari opalila šamar.

Vesna Versaće je za "Svet" potvrdila ovu priču.

- Dara je za mene rekla da ružna žena ne može da bude poznata. Pa ona je ružna i žgembava i ima noge kao plinske boce, pa je napravila karijeru. Išamarala sam je i pretukla kao guju, jer je vređala mene i Kleopatru. Bila je veoma nekulturna i nevaspitana - rekla je Vesna.

Kleopatra i Vesna bile su veoma popularne devedesetih i mnoge poznate ličnosti su želele da im on proriču sudbinu. Za obe kruže priće da su transvestiti.

Vesna i danas radi kao vidovnjak, evo kako sada izgleda:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.