OTKRIVAMO KAD SE UDAJE CECA! Folk diva će reći "DA" Amerikancu!
Foto: Kurir

ljubav na pragu

OTKRIVAMO KAD SE UDAJE CECA! Folk diva će reći "DA" Amerikancu!

Slavljenica na žurku došla u belom, a astrolog tvrdi kako to sluti na brak i da će se ona zaljubiti u čoveka iz Amerike

Objavljeno:

Ceca Ražnatović je proslavila 44. rođendan! Folk zvezda nekoliko godina tim povodom nije pravila zabavu, ali sada je rešila da to promeni. U jednom beogradskom restoranu okupila je članove porodice i prijatelje, s kojima se veselila do jutra.

Na žurku je među prvima došla njena ćerka Anastasija, dok je sin Veljko malo kasnio. Tu su bili i roditelji Mira i Sloba, sestra Lidija i zet Predrag, prijatelji Dragan Marković Palma, Siniša Mali, Ivica Dačić, Marijana Mateus, Melina i Haris Džinović...

foto: Vladimir Milovanović

Mi smo povodom njenog rođendana zamolili astrologa Dušana Veličkovića da nam otkrije šta sve čeka balkansku zvezdu. S obzirom na to da je Ceca na žurku došla u belom, pitali smo astrologa da li to sluti na udaju. - Cecu čeka sreća na ljubavnom polju i ona će se udati za tri godine! Uskoro će uploviti u romansu, najozbiljniju do sada. Vezu će započeti sa muškarcem iz Amerike. Njega će najverovatnije upoznati na turneji - kaže astrolog.

foto: Kurir

S druge strane, Ceca ne veruje da će posle Arkana imati novi brak.

- Ma kakvi, u mojom godinama to je besmisleno! Ko bi se udavao?! Bela boja nije samo za neveste, već i za mlade žene - pravda se pevačica i s osmehom dodaje:

- Ne smem da vam kažem šta sam sebi poželela! Sad razumem starije koji su mi govorili: „Eh, da su mi tvoje godine, a moja pamet“.

Bonus video

(VIDEO) TALENTOVANA NA TATU: Niko nije verovao da Topalkova ćerka tako dobro peva uživo!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.