UDARCI SE NE ZABORAVLJAJU! Ove poznate ličnosti su dokazane SILEDŽIJE! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

da se ne zaboravi

UDARCI SE NE ZABORAVLJAJU! Ove poznate ličnosti su dokazane SILEDŽIJE! (FOTO)

Pevač Aca Lukas poslednji je u nizu javnih ličnosti koje su optužene za fizički napad na javnom mestu

Objavljeno:

Koji selebritiji su proglašavani nasilnicima i kakve su ih kazne čekale za takva dela.

Šime Šikić Simon

foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Priveden je u februaru ove godine nakon što je fizički nasrnuo na košarkašicu Milicu Dabović sa kojom je bio u vezi. To nije prvi put da se ponašao problematično s obzirom na to da je u decembru 2015. napao dva radnika obezbeđenja u tržnom centru u Beogradu.

Stefan Đurić Rasta

foto: Marina Lopičić

U aprilu ove godine je zajedno sa četvoricom prijatelja ušao na radno mesto Slobodana Nešovića, inače stalnog člana emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima" i pretukao ga. Tv lice i vlasnik marketinške agencije je tom prilikom završio u Urgentnom centru. Razlog su, navodno, neraščišćeni odnosi oko finansija.

Adil Maksutović

foto: Zorana Jevtić

I ova javna ličnost imala je problema sa zakonom zbog nasilja u porodici. Optužen je da je tukao nevenčanu suprugu Anu, inače ćerku pevača Džeja Ramadanovskog. Svojevremeno se branio pravdajući se da ju je "samo prodrmao". Bio je na uslovnoj kazni, a sa Anom se posle izvesnog vremena pomirio. Ona mu je oprostila i vratila se u zajednički stan.

Marinko Rokvić

foto: Dragana Kadić

Popularni pevač fizički je nasrnuo na jednog mladića i njegovu devojku u jednom tržnom centru početkom godine. Razlog je bila svađa oko parking mesta, a mladić je završio sa razbijenom arkadom.

Vlada Stanojević

foto: Printscreen / Instagram / vladimirstanojevic

Burna romansa popularnog voditelja i fitnes instruktorke Ane Marije Žujović završila se, nažalost, udarcima. Ona je tvrdila da ju je on tukao, on se pravdao govoreći da ju je "odgurnuo u predelu lica". Nakon čitavog slučaja, Vlada je otišao u Sjedinjene Američke Države i od tada tamo živi, a očigledno i nema nameru da se uskoro vrati u Srbiju.

Petar Strugar

foto: Fonet

Meta njegovog napada bio je taksista. Svađa je dovela do nesporazuma, a onda i do fizičkog nasrtaja. Strugar mu je naneo teže telesne povrede, a poznati glumac je priveden u stanicu gde mu je napisana prijava za kršenje reda i mira. Nakon toga se nagodio sa tužilaštvom, priznao krivicu i platio 70.000 dinara u dobrotvorne svrhe.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.