NE VIĐAM OCA I BRATA, SVE MI JE OSTALO TAMO... Potresna životna priča najatraktivnije Pinkove zvezde (FOTO)
Foto: Printscreen

tužna ispovest

NE VIĐAM OCA I BRATA, SVE MI JE OSTALO TAMO... Potresna životna priča najatraktivnije Pinkove zvezde (FOTO)

Sara je ostavila sve koje je poznavla u Crnoj Gori i morala je da počne nov život u Srbiji

Objavljeno:

Jedna od najatraktivnijih učesnica treće sezone "Pinkovih zvezda", najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu, Sara Reljić, već posle prvog izlaska na scenu osvojila je petočlani žiri svojom harizom.

Lepa dvadesetogodišnjakinja završila je srednju muzičku školu i trenutno je druga godina Tehničkog fakulteta u Novom Sadu, a pored toga stiže i da nastupa tri do četiri puta nedeljno u Beogradu i okolini, dok za takmičenje bira uglavnom žive pesme.

A post shared by Sara Reljic (@sara_reljic.1) on

- Ja gledam da pevam pesme koje su vesele, a ne neke u kojima bih mogla da pokažem ne znam kakve vokalne sposobnosti, jer ne volim tužbalice - kaže Sara.

Ona se zbližila sa mnogo ljudi tokom ove sezone i tvrdi da se tamičari međusobno podržavaju, ali je najviše zavolela Indiru Berišu i Milicu Jokić, kao i Zoranu Stefanov.

A post shared by Sara Reljic (@sara_reljic.1) on

- Ne plašim se ničijih komentara, ali me najviše interesuje šta će Zorica Brunclik da kaže, pošto je svaki put drugačije. Bitni su mi komentari svih njih, ali najviše Majini i Darini, kao i Šabanovi. Svakog zanima šta će kralj narodne muzike da kaže - kaže Reljićeva.

Sara se rodila u Crnoj Gori, iz koje je morala da ode kada je došlo do raspada zajednice Srbije sa ovom zemljom, što joj je palo veoma teško.

- Najteže mi je bilo kad se Crna Gora otcepila od Srbije, pa sam morala da odem odande i ostavim sve. Tamo mi je ostalo društvo i sve i morala sam ovde da počnem sve iznova. Tamo je ostao tata i sad imam i polubrata sa njegove strane u Crnoj Gori. Retko ih viđam, zato što nemam mnogo vremena, a tata mi je moreplovac, pa ga još ređe viđam - ispričala je Sara.

Razvod roditelja nije joj toliko teško pao, jer su oni razdvojeni otkad ona zna za sebe i uvek složni kad je ona u pitanju.

- Njih dvoje su se razveli još kad sam bila mala, pa nisam prolazila kroz razvod. Tako je od početka mog života. I meni je ovako još bolje, nikad nisam prisustvovala njihovoj svađi, oboje su bili strogi i pravični u isto vreme i onda mi je sve bilo kako treba - rekla je ona.

#nofilter @pro_makeup_suzana ????????????

A post shared by Sara Reljic (@sara_reljic.1) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.