ŽIVELA SAM U PARIZU, ALI JELA BUREK I PASULJ: Upoznajte prelepu i neobičnu ćerku Gorana Bregovića! (FOTO)
Foto: Luka Šarac

ema je njegova najstarija ćerka

ŽIVELA SAM U PARIZU, ALI JELA BUREK I PASULJ: Upoznajte prelepu i neobičnu ćerku Gorana Bregovića! (FOTO)

Ema Bregović najstarija je od tri ćerke Gorana Bregovića. Oduvek je bila okružena umetnošću, pa ne čudi što joj je ona postala životni poziv

Objavljeno: 20:44h

Brega sa suprugom Dženanom ima ćerke Lulu (13), Unu (15) i Emu (22). Ema je rođena u Parizu, Likovnu akademiju je završila u Nantu, a kaže da joj je ostalo još da završi master.

foto: Damir Dervišagić

Imala je nekoliko samostalnih izložbi u srpskoj i francuskoj prestonici, a u jednom intervjuu progovorila je o svom odrastanju, životu u Parizu i porodici.

foto: Dragan Kadić

- Koliko god sam se privikla na francusku kulturu i običaje, u našoj kući je vladao balkanski fazon. To znači da jedemo burek i pasulj. Osećam se kao slobodni atom, koji nije ni tamo, ni ovamo. I svuda se apdejtujem, jer imam duplu kulturu. Beograd je metropola, a Pariz i te kako. Kombinacija tih dveju kultura može da izrodi nešto sjajno, i na tome radim. Ovde upoznajem nove ljude, obožavam ih jer su topli i žele da pomognu. Nije sve u parama, već u ljudskim relacijama - kaže Ema, a na pitanje da li je opterećuje to što je Bregina ćerka odgovara:

- Srećom, ne živim estradnim životom, i to je veliko olakšanje. Živimo jednostavno, bez glamura, družim se sa normalnim ljudima. Roditelji su me uvek terali da studiram, možda ću da upišem još jedan fakultet. Interesuju me filozofija, psihologija i antropologija. Ne mislim da me je ikada sputavalo to što sam ćerka Gorana Bregovića. Roditelji su mi govorili da ništa ne može da padne s neba, da mora mnogo da se radi i da je to suština života.

foto: Luka Šarac

Bonus video

TALENTOVANA NA TATU: Niko nije verovao da Topalkova ćerka tako dobro peva uživo!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.