PRE 2 GODINE SU SE TUKLE, A SAD ĆE I NA SUD! Tamara Đurić isprozivala Gogu: Pesma joj je prošla kao krava kroz kukuruz...
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

rat gori od onog između cece i JK!

PRE 2 GODINE SU SE TUKLE, A SAD ĆE I NA SUD! Tamara Đurić isprozivala Gogu: Pesma joj je prošla kao krava kroz kukuruz...

Rat Tamare Đurić i Goge Sekulić izgleda da nikada neće prestati

Objavljeno:

Nakon što je pre dve godine u rijalitiju "Farma" izbila tuča između pevačice Goge Sekulić i klaberke Tamare Đurić, Sekulićeva je izbačena sa imanja zbog nasilja.

Prebila sam ološ, i sad mirno mogu da izađem sa “Farme” – rekla je pevačica dok su je odvlačili.

foto: Dragan Kadić

Tamara je tada uputila jasnu pretnju svima onima koji imaju nameru da se svađaju sa njom i farmerima stavila do znanja da će prebiti onoga ko je prvi bude dirao.

“Evo javno da kažem svima, da ne ispadnem posle budala. Je.aću mater onome ko me prvi bude dirao. Ovde sam ušla da budem na “Farmi”, ali mogu da budem i luda ako treba. Svi tu sad nešto pričate, mešate se, kao poznajete nekoga, imate ovog i onog. Pa imam i ja. Otkud vi znate sa kim se ja družim? Ja sam morala tako da reagujem, kada me je napala kobila. I opet ću uraditi, samo neka me pipne neko”, poručila je Tamara, koja je dodala da farmeri ne treba da se mešaju i komentarišu njene svađe.

Međutim, na ovome se ništa nije završilo...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.