SEVERINA NE SME DA VIĐA SINA 200 dana godišnje, a ni da ga kontaktira dok je s ocem! (FOTO)
Foto: Fonet

DRAMA PEVAČICE

SEVERINA NE SME DA VIĐA SINA 200 dana godišnje, a ni da ga kontaktira dok je s ocem! (FOTO)

Prema odluci sudije Nikić petogodišnji Aleksandar, s ocem Milanom Popovićem provešće veći deo leta, a pevačica će pravdu tražiti na Županijskom sudu

Objavljeno:

Pre mesec i po dana Milan Popović (51) s ročišta je, koje je trajalo pola sata, izašao nasmejan. Severina Kojić (45) tog jutra nije došla u zagrebački Opštisnki građanski sud jer je otputovala u Ameriku na turneju. Kasnije je saznala da je sudija Verica Nikić donela privremenu meru prema kojoj Aleksandar (5) jedne nedelje živi s njom, a jedne s Popovićem. Nadalje, dečak će jednu nedelju u julu i jedne u avgustu kolovozu provesti s njom, a ostalo vreme s ocem. Sudija je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne sme da vidi sina, kao ni da ga kontaktira dok je on sa ocem.

foto: Dragana Udovičić

Njen advokatski tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sudije Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine jula odbaciti tu privremenu meru. Zasad dečak nedelju dana živi s majkom, a nedelju s ocem.

- Nije istina da je Severina izgubila starateljstvo, kako se to tvrdi u srpskom tabloidu prepunom neistina. Istina je da je donesena mera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentarisao, a pogotovo zato što ju je donela sudija Nikić - rekao je menadžer pevačice Tomislav Petrović.

foto: Printscreen/Instagram/severina

Srpski milijarder nije želeo da komentariše navode o donesenoj privremenoj meri prema kojoj Aleksandar boravi s njim 200 dana u godini.

- Ne želim da komentarišem ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda - rekao je Popović koji se u dosadašnjim medijskim nastupima snažno zalagao za ravnopravno roditeljsko staranje kao jedinu garanciju zdravog i sigurnog odrastanja deteta.

Govorio je da je svakom detetu trebaju i otac i majka jer se, tvrdio je, osećao uskraćenim. Naročito mu je smetalo što se s Aleksandrom, tvrdio je na sudu, nije mogao da se čuje preko telefona kada je želeo.

Šta je u najboljem interesu deteta?

Veštaci i socijalni radnici uglavnom ističu da je za dete štetno da jednu nedelju provodi s majkom, a drugu s ocem.

Milijarder traži da dečak živi s njim te da ga Severina viđa svake druge nedelje od srede do nedelje. Taj proces vodi sudija Nikić, a Popović od pevačice za izdržavanje sina traži mesečnu alimentaciju od 3500 kuna. Sad on plaća 15.000 kuna za dete.

foto: prentscreen, instagram

Protiv društvenih mreža Popović na sudu zahteva i da on samostalno zastupa interese dečaka jer mu smeta to što Severina i porodica Kojić na društvenim mrežama objavljuju fotografije Aleksandra. Zbog toga su Severina i Milan ispitani u srpskoj policiji. (Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.