TI NISI ZVEZDA! TI SI OBIČNA KAFANSKA PEVAČICA! Brutalna paljba Karleuša bacila takmičarku na ivicu suza! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

nikad gora nije bila

TI NISI ZVEZDA! TI SI OBIČNA KAFANSKA PEVAČICA! Brutalna paljba Karleuša bacila takmičarku na ivicu suza! (FOTO)

Jelena je u jednoj epizodi mirna, a već u sledećoj saspe paljbu na takmičare, tako je bilo i ovaj put, surovo i hladno

Objavljeno:

Uputstvo za devojke iz Srbije: Kako postati “Grlica” i odlično se udati? (FOTO)

Emisija ‚‚Zvezde Granda" emitovana u subotu uveče bila je baš uzbudljiva, takmičarka Marija Resimić je ispala, a ono što joj je Jelena Karleuša rekla zasigurno će pamtiti još dugo.

Jelena se u jednoj emisiji “Zvezda Granda” smiri i poštedi kandidate žestokih komentara, a u narednoj saspe pravu paljbu!

Tako je bilo i u prethodnoj emisiji, u koju je došla nervozna zbog garderobe koju je obukla, a koja joj se nije sviđala. Najgrublja je bila sa Marijom Resimić iz Čačka, koja je jedva uspela da ostane nema na ono što joj je Jelena izgovorila!

foto: Print Screen Youtube

- Nije bilo fajta, nije bilo ničega. Vi ste meni, obe, bile bolje u svim prethodnim krugovima. Znači, Marija, biću surovo iskrena… Marija, ja nemam problem sa tvojim pevanjem, ja imam problem sa tobom - počela je Jelena, a onda su usledile oštre kritike.

foto: Print Screen Youtube

- Ti meni, Marija, deluješ, ponašaš se, emituješ energiju upravo onoga što ti jesi, a ti si kafanska pevačica. Ti ne deluješ kao zvezda, ti se ne ponašaš kao zvezda, ne oblačiš se kao zvezda, ne izgledaš kao zvezda, nemaš energiju zvezde… Ti imaš energiju jedne dobre radne pevačice koja može da peva sve, to si i pokazala večeras. Ali, za nekog ko treba da bude zvezda “Granda”… Demantuj me… Plašim se…ja to kod tebe ne osećam - rekla je Jelena.

foto: Print Screen Youtube

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.