PRVA STARLETA BIVŠE JUGE: Bila je u vezi sa Bregovićem i Al Paćinom, a i danas je mega riba! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/diananiven

zbog nje se raspalo bijelo dugme

PRVA STARLETA BIVŠE JUGE: Bila je u vezi sa Bregovićem i Al Paćinom, a i danas je mega riba! (FOTO)

Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom „Bijelog dugmeta”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjedanput se pojavio Goran Bregović - priča Dijana

Objavljeno: 10:44h

Dijana Bećirović (55) seks simbol bivše Jugoslavije karijeru modela započela je sa samo 14 godina. Osamdesetih je važila za seks bombu, a napravila internacionalnu karijeru radeći kao novinar. Radila je intervjue sa brojnim slavnim ličnostima, a bila je u vezi sa Al Paćinom i Goranom Bregovićem.

1984. godine je otišla u Italiju gde je postala model slavnih brendova. Slikala se gola za časopis "Start", kao i za "Playboy", a za nju su govorili da je prva jugoslovenska starleta. Nakon modelinga, bacila se na žurnalistiku, zaposlila na RAI gde je vodila jednu religioznu emisiju.

A post shared by Diana Niven (@diananiven) on

Koliko je bila uspešna u novinarskom poslu svedoči činjenica da joj je papa Jovan Pavle II tri puta davao intervju, baš kao i Benedikt XVI dok je još bio kardinal. Ona je uradila poslednji intervju sa slavnim vozačem Formule 1 Ajrtonom Senom.

Prvog maja 1994. godine Brazilac je poginuo u udesu tokom Velike nagrade San Marina, a Dijana je dva dana pre toga razgovarala sa njim o pitanjima života i smrti.

Bećirovićeva je bila u vezi sa poznatim ličnostima, kako sa domaće tako i sa strane scene, a najzvučnija imena su Al Paćino i Goran Bregović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.