UŽASNA LJUBAVNA PRIČA: Šta se desilo sa prva dva muža Zorice Brunclik i zašto joj deca iz prethodnih brakova nose Kemiševo prezime? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

da li ste se ikad zapitali?

UŽASNA LJUBAVNA PRIČA: Šta se desilo sa prva dva muža Zorice Brunclik i zašto joj deca iz prethodnih brakova nose Kemiševo prezime? (FOTO)

Zorica se prvi put udala sa osamnaest godina i od tada kreće njen pakao

Objavljeno:

Folk pevačici Zorici Brunclik Miroljub Aranđelović Kemiš je treći muž, ali i jedini koga istinski priznaje s obzirom da su je svi prethodni muškarci napuštali i to dok su im deca bila mala.

Prva ljubav desila joj se sa 18 godina, tada je dobila ćerku Mariju. Čovek sa kojim je dobila dete nije želio da ima brak sa njom, a videli su se samo kada je priznavao dete.

foto: Printscreen

Prvi put se udala kao izuzetno mlada i to za kolegu iz orkestra sa kojim je dve godine bila dobra drugarica. Venčali su se u inat njegovoj majci, a iz te ljubavi se rodio sin Đorđe. Međutim, prvi muž ju je napustio.

Nije imala sreće ni sa drugim mužem, kompozitorom, aranžerom, producentom, harmonikašem i pevačem Ljubom Kešeljem.

Iako su vezu dugo krili, odala ih je njena bunda koja je bila od zečije dlake koja se linjala i ostala je na njegovom crnom blejzeru nakon njihovog ljubavisanja u ćošku. Od tada više ništa nisu mogli da sakriju.

- Udala sam se drugi put, rodila sam ćerku Miljanu čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene - rekla je u jednom intervjuu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.