RASKIDALI SU, MIRILI SE, A SAD SU NIKAD ZALJUBLJENIJI! Zorana konačno okačila svoju prvu fotografiju sa fudbalerom! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Zorana Jovanović

sad se napokon vidi koliko se vole

RASKIDALI SU, MIRILI SE, A SAD SU NIKAD ZALJUBLJENIJI! Zorana konačno okačila svoju prvu fotografiju sa fudbalerom! (FOTO)

Naša najpoznatija modna blogerka je krajem prošle godine otkrila da su ona i Danijel stavili tačku na svoju vezu, ali ubrzo su se pomirili i sada su srećniji nego ikad

Objavljeno:

Iako je svojevremeno izjavila da su njih dvoje potpuno različiti i da su se u vezi suočavali sa brojnim problemima, Zorana Jovanović rešila je da sve oprosti svom dečku, fudbaleru Danijelu Milićeviću.

Tridesetogodišnji fudbaler poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a trenutno je angažovan u belgijskom klubu Gant, gde se i Zorannah trenutno nalazi.

#BEGtoJFK ????????????????

A post shared by Danijel Milićević (@dmili77) on

Zorana nema nijednu fotografiju sa svojim partnerom, a jednom prilikom je otkrila zbog čega ne želi da objavljuje fotke sa fudbalerom.

“Zato što onda dolazi klasično gledanje pre koliko sam poslednji put izabcila sliku sa njim, da li sam ovo, da li sam ono, da li je to bilo pre tri nedelje da li je bilo pe pet nedelja, kad sam poslednji put bila levo, kad sam bila desno. Pa zašto ovo, zašto ono, stvarno da mi neko toliko zadire u intimu i da da neko se pita da li sam i dalje sa nekim i da taj neko ne može da se kreće slobodno, ja ne mogu tako”, rekla je Zorannah u emisiji Ekskluziv, međutim sada se očigledno predomislila!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.