Severinina sestra poručila: Plakaćete kao što je plakao Vukovar! (FOTO)

razočarana venčanjem

Severinina sestra poručila: Plakaćete kao što je plakao Vukovar! (FOTO)

Sestra hrvatske pevačice pozvala je da se osvesti i razmisli o svojim postupcima
Objavljeno:
Severinina sestra Zdenka Vučković Žunić poslala je Severini čestitku povodom njenog venčanja sa Igorom Kojićem Severina zapušila usta sestri srbomrscu: Kad vidi ovo - još više će pobesneti! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

"duša jeca i plače" i dodala da sad "sestra sestru ne prepoznaje" jer se Severina udala za Srbina. "plakati skupa kao što je plakao Vukovar". Lepo nam je pokojna nona govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose" Sevina sestra: Ratovali smo sa Srbima, sahranili smo prijatelja zbog ćirilice i treba da joj dođem na svadbu?!

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO) Najstariju Splićankinu sestru naročito je naljutilo što je na njenom srpskom venčanju, priređenom četiri dana nakon 24. godišnjice pada Vukovara, jedna od zvanica bila i folk pevačica Nada Topčagić.
Bliska prijateljica Severininog svekra Dragana Kojića Kebe prva je pevačica koja je nastupila u Vukovaru 1992. godine. "jedna Hrvatica vozi u Stojadinu po Srbiji dok je prati romska muzika i svira "Đurđevdan", pesma Gorana Bregovića. Kao princeza! U ovakvim cipelama je Severina izgovorila sudbonosno da! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Sedi i ne kvari mi veselje! Keba napravio skandal na venčanju! Sin mu odbrusio! (FOTO) Zdenka tvrdi da ni njena i Severinina majka Ana nije oduševljena što joj se ćerka udala za Srbina, 24sata.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.