PEVAČICA PREPLAŠENA! Goca priznala da vodi TEŠKU BITKU za zdravlje!
Foto: Printscreen

ne da se!

PEVAČICA PREPLAŠENA! Goca priznala da vodi TEŠKU BITKU za zdravlje!

- Poslednjih meseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hleb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna - kaže ona

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan ponovo muči muku sa dijabetesom, koji joj više od tri godine pravi probleme i ne dozvoljava joj da zatrudni.

U emotivnoj ispovesti za „Alo!” ona otkriva kako je poslednjih nekoliko meseci morala da se odrekne omiljenih namirnica da bi insulin svela na najniži mogući nivo.

Pevačica kaže da sve to radi da bi krajem godine otišla na vantelesnu oplodnju, kako bi ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Raša Novaković dobili bebu.

foto: PR

Goca svojim primerom želi da poruči svim ženama koje prolaze kroz sličnu situaciju da treba da se bore uprkos neprilikama koje ih prate.

- Poslednjih meseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hleb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna. Imam strog režim ishrane i moram da vodim računa kako bih kasnije mogla da krenem na vantelesnu, jer imam problem sa dijabetesom. Zbog zdravlja moram da vodim računa kako ću i šta da unosim u sebe jer mi preti da dobijem dijabetes tipa dva. Sve šećere i bela brašna sam izbacila zbog toga - kaže Goca za „Alo!” i otkriva da je sličnu borbu već vodila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.