Bahati Rasta tokom snimanja pušio marihuanu pred decom! PRETI MU VIŠEGODIŠNJA ROBIJA!
Foto: Printscreen

SKANDALčina

Bahati Rasta tokom snimanja pušio marihuanu pred decom! PRETI MU VIŠEGODIŠNJA ROBIJA!

U trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane

Objavljeno: 10:20h

Stefan Đurić Rasta nije mogao da izdrži finale šoua "Ja imam talenat" bez marihuane, čiji je veliki uživalac, pa je naočigled svih na pauzi zapalio džoint. Iako je problematični muzičar pokušao da sakrije svoj porok, fotograf "Blica" je zabeležio to skandalozno ponašanje koje se odigralo u studiju punom male dece.

Finale šoua "Ja imam talenat" obeležio je skandal Stefana Đurića Raste, koji je bez blama i problema naočigled svih u studiju zapalio džoint.

Negde tokom drugog sata programa uživo, u trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane.

Njemu je diskretno prišao čovek koji je na finale šoua i došao u društvu Ane Nikolić i njenog brata Marka i dao mu džoint. Rasta ga je diskretno zapalio dok je još sedeo u stolici žirija, ne obazirući se na činjenicu da su oko njega bila maloletna deca, odnosno učesnici šoua.

foto: Printscreen

Rasta je, dok se studiom širio miris marihuane, na miru povukao nekoliko dimova, krijući se iza druga i dok su se neki pravili da ništa ne primećuju, neko sa scene je upitao:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.