ONI NE ŽIVE KAO SVAKI NORMALAN BRAČNI PAR: Dača zbog kafane ne želi da živi sa Majom! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

neće da se seli

ONI NE ŽIVE KAO SVAKI NORMALAN BRAČNI PAR: Dača zbog kafane ne želi da živi sa Majom! (FOTO)

Maja mu je jednom prilikom rekla da bi bilo lepo da žive zajedno, kao svaki normalan bračni par - priča izvor

Objavljeno:

Ikodinović je odlučio da ne živi u Istanbulu sa Ognjenovićevom jer ne želi da napusti ugostiteljski posao, koji je postao njegov život posle nesreće.

Danilo Ikodinović očigledno se pridržava slogana „Kafana ne sme da trpi zbog žene“, pa je rešio da ostane u Beogradu dok njegova supruga Maja Ognjenović živi u Istanbulu, gde brani boje jednog kluba.

Kako Kurir saznaje, on je zbog svoje kafane, koju je pre nekoliko godina otvorio na Novom Beogradu, odbio da se preseli u Tursku. Bivši vaterpolista smatra da njegov ugostiteljski biznis ne može da se razvija ako on ne vodi posao pa se u dogovoru s Majom odlučio da ne menja adresu.

foto: Dado Đilas

Tako njih dvoje, iako su se venčali 31. decembra 2016. godine, i dalje žive kao momak i devojka. U dve države, ali se trude da se redovno viđaju.

- Dača nije zahtevao od Maje da prekine odbojkašku karijeru i posveti se porodici. Bitno mu je da je ona srećna i ispunjena. Ni ona od njega nije zahtevala da ostavi ugostiteljski biznis, ali jednom prilikom mu je rekla da bi bilo lepo da žive zajedno, kao svaki normalan bračni par. Ikodinović je odbio jer je kafana za postala njegov život nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo. Maja nije želela da insistira i najnormalnije je prihvatila njegovu odluku - otkriva izvor i dodaje da sportisti imaju dobar brak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.