NAJVEĆA SRPSKA ŠVALERČINA: Učesnik šoua Ja imam talenat bio  sa Anom Sević, Sandrom Afrikom i Mijom Borisavljević! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

veliki buntovnik

NAJVEĆA SRPSKA ŠVALERČINA: Učesnik šoua Ja imam talenat bio sa Anom Sević, Sandrom Afrikom i Mijom Borisavljević! (FOTO)

Pušio sam pio sam, izlazio, zezao se i u moje vreme to nije bilo popularno - priseća se Stefan svojih početaka

Objavljeno:

Stefan može da se pohvali da je imao tu čast da uživa u društvu nekih od naših najatraktivnijih pevačica.

Jedan od članova grupe "Bar strong", koja se plasirala u superfinale šoua "Ja imam talenat", Stefan Stojanović, ima veoma zanimljivu biografiju.

On je zapravo i pokretač cele ideje uličnog vežbanja u Novom Sadu, gde se njegova grupa priprema za ovo takmičenje.

foto: Printscreen

- Ja sam počeo ovim da se bavim na prelazu između osnovne i srednje škole. Pušio sam pio sam, izlazio, zezao se i u moje vreme to nije bilo popularno. I onda sam jednom bio na moru, počeo sam da treniram i zasmetale su mi cigarete. U jednom momentu sam samo razmislio o svemu i bacio sam cigarete. Posle toga sam poželeo da se bavim modelingom, pa sam vredno trenirao - počinje on svoju priču.

Dok je on radio na sebi, neki od njegovih vršnjaka bavili su se dilovanjem droge.

- U isto vreme moji ortaci iz kraja bavili su se dilovanjem i uvek mi je bilo krivo kada ih vidim tamo, izlazili sui mogli su sebi da omoguće sve što bi mlad čovek poželeo. I sad je takva svest. Desilo se da sam svojim treningom uspeo da se pojavim u spotu, a istog tog dana jedan od tih momaka je završio u zatvoru zbog onoga što je radio. Bilo mu je super dok je izlazio, ali se na kraju sve srušilo - zaključuje Stefan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.