BIO JE NAJPOZNATIJI SRBIN U REGIONU: Glumac iz Kursadžija je MAGISTAR, a danas jedva preživljava i radi kao...
Foto: Printscreen

tuga

BIO JE NAJPOZNATIJI SRBIN U REGIONU: Glumac iz Kursadžija je MAGISTAR, a danas jedva preživljava i radi kao...

Ranko Goranović je magistar defektologije, a poznat je po ulozi Gedže u TV i pozorišnom serijalu „Kursadžije“

Objavljeno:

Punih 19 godina je radio u Vodovodu, a onda dobio otkaz. Sada raznosi pice. Jedan od omiljenih likova iz poznatog TV serijala i predstave „Kursadžije“, čuveni Gedža, ima zvanje magistra defektologije. Ali, svojim poslom se nikada nije bavio. Zaljubljenik u glumu, talentovani Ranko proveo je 30 godina na sceni, a malo je onih koji znaju da je čitavih 19 godina radio u Vodovodu. Sada su ga životne okolnosti naterale da se zaposli u jednoj piceriji u Zemunu. "Desilo mi se ono što se desilo i oko 51 odsto građana u Srbiji. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu", iskren je Ranko.

Kao Gedža, bio je prepoznatljiv po brkovima i šajkači, ali kada pokuca na vrata svojih mušterija, one ga, kaže, uopšte ne prepoznaju, iako su ga rado gledali i svakodnevno se smejali Gedžinim šaljivim opaskama. "Izgubio sam posao posle 19 godina staža u Vodovodu, tako da sada trenutno radim ovde gde ste me našli", rekao je čuveni Gedža, koji nije želeo previše da ulazi u detalje situacije u kojoj se našao.

foto: Printscreen

"Meni je ovo zabavno, super mi je. Kada mi otvore vrata, ja kao psiholog, odmah mogu da procenim da li je čovek stipsa ili nije", kaže Ranko. "Desilo mi se ono što se desilo i oko 51 odsto građana u Srbiji koji preživljavaju. To su otkazi i pripremanje za ulazak u Evropu", iskren je Ranko, koji ističe da i pored novog posla nikada nije prestao da se bavi glumom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.