OVO JE NAJVEĆA TAJNA SRPSKE ESTRADE: Ceca otkrila ISTINU o Breni i "Kukavici"
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

otkriveno

OVO JE NAJVEĆA TAJNA SRPSKE ESTRADE: Ceca otkrila ISTINU o Breni i "Kukavici"

Svetlana Ražnatović kaže da su Marina i Futa njen veliki hit prvo ponudili njenim koleginicama, ali njima se nije dopao

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović je 1992. godine doživela veliku ekspanziju u svojoj muzičkoj karijeri kada je snimila pesmu „Kukavica“, koja je čak šest godina čekala da je neko primeti. Jer tu baladu su ladno odbile velike zvezde Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković!

Autori tog velikog hita Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović numeru su prvo ponudili baš njima. Međutim, za divno čudo, nijednoj od njih balada se nije dopala!

foto: Marina Lopičić

Šest godina od nastanka, Marina i Futa su „Kukavicu“ zbog Cece izvadili iz fioke. - Posle albuma „Babaroga“ napravila sam pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije i temeljnije, i odlučila sam da odem do Marine i Fute. Tako je inače i krenula naša saradnja. Kakva slučajnost! Kad sam se pojavila kod njih, rekli su mi ne samo da imaju jednu pesmu za mene već čitav album! Sve te kompozicije, „Šta je to u tvojim venama“, „Ustani, budi se“, „Popij me kao lek“, „Oprosti mi suze“, „Mesec, nebo, zvezdice“ i druge, našle su se na toj kaseti - priča Ceca.

Međutim, do pesme koja joj se na kraju najviše i dopala nije bilo lako doći.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.