JK I CECA SU SE VEĆ JEDNOM TUŽILE: Evo ko je tada dobio rat i brdo para!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

JK I CECA SU SE VEĆ JEDNOM TUŽILE: Evo ko je tada dobio rat i brdo para!

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović uvek su na ratnoj nozi, pa je bilo situacija da su i sud umešale, zbog čega su pljuštale kazne

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović ponovo su započele javni, estradni rat! Njih dve su se već nalazile u istoj sudnici zbog Karleušinog otvorenog pisma, u kom kleveta pevačicu i njenu porodicu. Taj spor je Jelena izgubila.

Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega! Roditelji su hteli da se odreknu Cece zbog Arkana, ali... jedna fotka otkriva sve! (FOTO)

Naime, Karleuša je u svom pismu Cecinog supruga Arkana nazvala kriminalcem koji je kuću sagradio od krvavih para, a nju predvodnicom zemunskog klana.

foto: Dragan Kadić

Nakon presude u Cecinu korist, Jelena je morala da joj isplati 113.000 dinara!

Presuda je doneta i na osnovu uvreda koje je Karleuša tada uputila na račun Cecine dece. U vreme kada je ona iznela uvrede na račun dece, oni su bili maloletni.

JK JE BRUTALNO IZVREĐALA ŠAKA ZBOG SNIMAKA! Izgleda da je zaboravila kakve snimke je ona pravila! (VIDEO)(18+)

U najnovijim brutalnim napadima na Cecu, Jelena je istakla da je Ceca naredila da se likvidira Jelenin bivši dečko Ćanda i, kao i uvek, bez ijednog dokaza, "uzela pravdu u svoje ruke".

foto: Dragan Kadić

- Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu - rekla je Ceca, koja planira da se obrati nadležnim organima.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.