Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega! Roditelji su hteli da se odreknu Cece zbog Arkana, ali... jedna fotka otkriva sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

sami protiv svih

Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega! Roditelji su hteli da se odreknu Cece zbog Arkana, ali... jedna fotka otkriva sve! (FOTO)

Na Fejsbuk stranici Legende devedesetih, objavljena je fotografija Cece u Arkanovom zagrljaju, a pored je njena majka

Objavljeno: 21:10h

Ljubavna priča naše javeće estradne zvezde, Cece Ražnatović i Arkana počela je 11. oktobra 1993. godine, kada je Željko prvi put ugledao Cecu.

Njihov prvi susret dogodio se na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u jednom restoranu. Ražnatović nije skidao pogled sa Cece, a ni ona nije bila ravfnodušna. Tako je počela njihova romasna koja je na kraju krunisana brakom.

Kada je došao trenutak da Ceca saopšti roditeljima ko je muškarac za koga će se udati usledilo je iznenađenja. Njeni roditelji nisu bili oduševljeni izborom, čak šta više, nadali se nekom drugom. Tačnije, očekivali su da će Ceca udati za Željka, ali Željka Šašića.

Na Fejsbuk stranici Legende devedesetih, objavljena je fotografija Cece u Arkanovom zagrljaju, a pored je njena majka.

- Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak." Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: "A, Šašić?" A ja im kažem: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!".

- Znala sam da me samo plaši. "Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam" rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - rekla je Ceca jednom prilikom.

Na kraju, uprkos protvljenju njenog oca, Akran i Ceca su se venčali 12. februara 1995. godine, a slobodan, Cecin otac bio je uz nju tog dana.

Čitav svadbarski ceh unapred je platio Arkanov najbolji prijatelj Italijan Đovani di Stefano. Đovanija je to zadovoljstvo, prema računici ovdašnjih medija, stajalo čak oko 100.000 maraka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.