ISTETOVIRANA I SEKSI : Skinula se žena našeg najboljeg KOŠARKAŠA, a fanovi poručuju: Hoću da ti glancam patike...
Foto: Printscreen Instagram

svaka joj čast na izgledu

ISTETOVIRANA I SEKSI : Skinula se žena našeg najboljeg KOŠARKAŠA, a fanovi poručuju: Hoću da ti glancam patike...

Bivši košarkaš Darko Miličić može da se pohvali brojnim uspesima u karijeri. Poznato je da je bio jedan od naših najtalentovanijih košarkaša, a jedno vreme je igrao i u NBA ligi

Objavljeno:

U svojoj generaciji smatran je drugim najtalentovanijim košarkašem na svetu. Kada se oprostio od košarke, osnovao je dom u kojem živi sa suprugom Zoranom i troje dece. Velelepna kuća porodice Miličić nalazi se blizu Novog Sada.

foto: Dragan Udovičić

Supruga Zorana ne voli preterano da se pojavljuje u javnosti, samo kada ima povoda. Ona je kreatorka i godinama unazad ima svoj brend koji uspešno posluje.

Osim što se bavi kreiranjem, Zorana je stub porodice koju druži na okupu. Skoro celo telo joj je oslikano. Zategnuta je, zgodna, privlači poglede svojim atraktivnim izgledom. Zorana kaže da bi da je muško, imala još više tetovaža.

A post shared by Cataleya???? (@zoranam86) on

- Kada vratim film unazad, mnogo toga smo Darko i ja prošli. Zajednički prijatelji su nas upoznali, bila su to lepa druženja. Ali bilo je i teških momenata, kako njegovih, tako i mojih. Prvo smo bili prijatelji, pa je sve preraslo u ljubav - rekla je nedavno Zorana, i otkrila da sve konce druži u svojim rukama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.