AFRIKA SKINULA KAĆI ČOLU: Okitio je sa 20.000 dok je pevala, a Grujićka ulazi u rat sa pevačicom?
Foto: Dragan Kadić

ŠTA SE TO DESILO?

AFRIKA SKINULA KAĆI ČOLU: Okitio je sa 20.000 dok je pevala, a Grujićka ulazi u rat sa pevačicom?

Posle onoga što se sinoć desilo mnogi smatraju da će odnos dveju pevačica biti narušen

Objavljeno:

Velike su šanse da na domaćoj javnoj sceni izbije još jedan estradni rat, a sve zbog onoga što se dogodilo kasno sinoć. Ovaj put glavne akterke su Sandra Afrika i Katarina Grujić koje bi mogle ozbiljno da naruše odnos zbog gesta Ivana Čolakića Čole, koji je u medijima označen kao novi Kaćin dečko.

Dok je Kaća sinoć pevala u Austriji, njen dečko se kao nikada do sada provodio na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj, gde je goste zabavljala Afrika, a kako smo uspeli da saznamo od izvora koji se, takođe, našao na ovom veselju, Čolakić je bio oduševljen Sandrom.

OVO JE NOVI DEČKO KATARINE GRUJIĆ? Provokativna fotka iz provoda otkrila mnogo toga! (FOTO)

Simpatije prema koleginici svoje devojke iskazao je komplimentima, ali i novcem koji joj je davao posle skoro svake otpevane pesme.

- Bio je baš veseo i raspoložen, sve vreme se motao tu gde je ona pevala. Non stop joj je naručivao pesme i davao ogroman bakšiš, ni sam ne zna koliko joj je para dao za nekoliko pesama! Ona mu je sve muzičke želje ispunjavala, a kad se sve sabralo, Sandra je samo od Kaćinog dečka sinoć zaradila 20 hiljada evra - ispričao je izvor za Pink.rs i dodao da Čola, inače, često čašćava muzičare, ali da nikada do sada ovoliko para nije dao jednom izvođaču.

A post shared by Cola (@ivan_colakic__cola) on

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.