(VIDEO) Letnji spektakl Kikija i Pilota 10. juna na beogradskom Tašmajdanu
Foto: Promo

obavezno dođite

(VIDEO) Letnji spektakl Kikija i Pilota 10. juna na beogradskom Tašmajdanu

Piloti su već nekoliko meseci na velikoj regionalnoh turneji, koja će svoju

kulminaciju imati na beogradskom stadionu Tašmajdan

Objavljeno:

Kultni srpski bend „Piloti“ nastao je davne 1980. godine, a samo godinu kasnije izašao je njihov prvi album. Od tada do danas „Piloti“ su jedan od najznačajnijih srpskih bendova sa diskografijom koja je već odavno ušla u evergreen kategoriju.

Piloti su već nekoliko meseci na velikoj regionalnoh turneji, koja će svoju

kulminaciju imati na beogradskom stadionu Tašmajdan, 10. juna. Sjajan uvod za ovaj koncert je izlazak albuma “Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve”, na kom su najveći hitovi “Pilota”.

“Ovo je jedna važna godina za nas. U aprilu nam je izašao album sa dvadeset najznačajnijih pesama Pilota, nastalih u proteklih trideset i pet godina. Dao sam im jedan novi život, snimali smo ih ponovo na način na koji ih danas izvodimo na koncertima” - rekao nam je Kiki.

Sam koncert na beogradskom Tašu za Kikija je od posebne važnosti.

“Svirali smo proteklih godina mnogo u Beogradu, na različitim mestima. Tašmajdan nismo svirali od 1987. godine. Prošle godine smo bili deo ekipe koja je svirala na otvaranju renoviranog Taša i tada sam odlučio da će naša sledeća velika beogradska svirka biti upravo tu. “

U okviru kampanje za beogradski koncert pre nekoliko dana je promovisan i spot za pesmu “Kada sanjamo”, nastalu davne 1984. godine. Trideset tri godine kasnije, ova kultna pesma dobila je svoje prvo video izdanje. Kiki i Piloti Vas pozivaju da zajedno sa njima sanjate 10. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

POGLEDAJTE SPOT:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.