Cecin novi dečko zapalio Srbiju: PEVAČICA U ZAGRLJAJU MOĆNOG RUMUNA!
Foto: promo

ekskluzivno

Cecin novi dečko zapalio Srbiju: PEVAČICA U ZAGRLJAJU MOĆNOG RUMUNA!

Provokativne scene snimljene na egzotičnim destinacijama u kojima je srpska pevačica u vrelom zagrljaju zgodnog Rumuna bile su povod za mnoge spekulacije

Objavljeno: 09:48h

Ceca Ražnatović promovisala je spot za pesmu „Anđeo drugog reda“, koji je snimila na ostrvu Mamula s manekenom Florijanom Munteanuom, s kojim je snimila seksi scene.

Saradnja sa mišićavim manekenom sa kojim je srpska folk diva na egzotičnim destinacijama snimala vrele scene pokrenula je lavinu komentara i nagađanja.

Provokativne scene snimljene na egzotičnim destinacijama u kojima je srpska pevačica u vrelom zagrljaju zgodnog Rumuna bile su povod za mnoge spekulacije.

Pevačica u spotu izgleda fenomenalno, a za potrebe snimanja izabrala je dve duge seksi haljine, jednu belu i drugu tamnoljubičastu. I baš u toj ljubičastoj je u vrelim zagrljajima s Florijanom. Naravno, Ražnatovićka nam svakim novim videom probudi maštu, jer je svaki sledeći provokativniji od prethodnog, a to je uradila i ovaj put baš zbog novog manekena u njenom muzičkom životu.

Vruće scene s mišićavim Florijanom već su privukle veliku pažnju, a fanovi jedva čekaju da vide ekranizaciju pesme koja je pre deset meseci, odmah nakon objavljivanja, postala hit.

- Odlučili smo da malo probijemo granice, u spotu je mladić iz inostranstva. Nije da se hvalim, ali uvek sam u spotovima imala dobre frajere. Ali nema razloga za spekulacije i nagađanja, iako sam ja slobodna žena i mogu da živim kako sama izaberem - rekla je Ceca.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.