Bila je u ludnici, primala elektrošokove, seksualno se iživljavali nad njom! Ilićeva ljubavnica o životu u PAKLU!
Foto: Dragan Kadić

ništa užasnije dugo nismo čuli

Bila je u ludnici, primala elektrošokove, seksualno se iživljavali nad njom! Ilićeva ljubavnica o životu u PAKLU!

Mirjana Antonović, koja je javnosti poznata po tome što tvrdi da ima vanbračnog sina sa Miroslavom Ilićem, otkrila je jezive detalje iz svog života

Objavljeno: 17:13h

Mirjana je otkrila prilično šokantne detalje o tome kako je lažno optužena i poslata u zatvor, a zatim i u ludnicu, nakon razvoda od prvog supruga vlasnka jedne modne kuće s kojim ima ćerku i sina.

Prvi suprug ju je stalno pratio i prisluškivao telefone, a kada je odlučila da se razvede od njega, kako je ispričala, smeštena joj je zavera tako što joj njena prijateljica daje pasoš i kreditnu karticu i moli je da dođe u Švajcarsku i kupi joj dukate koje bi ona kasnije prodala jer joj je bio potreban novac.

foto: Nemanja Pančić

Dugo je oklevala i kada je pristala na to, odlazi u zlataru gde kupuje dukate, međutim istog trenutka nakon izlaska iz radnje, policija je odvodi u stanicu na saslušanje pod optužbom da je provalila u stan svoje prijateljice ukrala pasoš i kreditnu karticu.

"U početku sam se nadala da je sve to nesporazum i da će se sve brzo završiti, međutim kada su se rešeteke na ćeliji zatvorile i kada sam sela na krevet shvatila sam da ću tu i ostati" iskreno govori Mirjana u Pres pretresu.

Taj period proveden u zatvoru Mirjana je opisala kao pravi pakao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.