Carica! Evo kako je Seve pomirila malog i velikog Kebu! Posle ovoga, sve svađe se zaboravljaju! (FOTO)

Snajka oduševila poklonom!

Carica! Evo kako je Seve pomirila malog i velikog Kebu! Posle ovoga, sve svađe se zaboravljaju! (FOTO)

O glamuroznom venčanju Severine i malog Kebe se priča i danima posle svadbe, ali i o sukobu Igora i velikog Kebe, kao i haosu koji stariji Kojić pravio! Ipak, snajka Seve je uspela da sjajno ishendluje sve to!
Objavljeno: 16:52h
Seve je sve rešila jednim poklonom, za koji je znala da će se opasno svideti Kebi. Folker je na društvenim mrežama objavio kako je dirnut darom koji je dobio od nove snajke. Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)
Sevina sestra: Ratovali smo sa Srbima, sahranili smo prijatelja zbog ćirilice i treba da joj dođem na svadbu?! Evo zašto sam uzela prezime Kojić! Seve se prvi put oglasila posle svadbe! I 2 dana spavanja! (FOTO) Tako da se čini da su posle ovoga sve tenzije od venčanja splasle. Verovatmno tu nije bilo većih sukoba, nego je sve malo poneo trenutak. A da će se sve završiti na najbolji mogući način je nekako bilo i očekivano. Naime, od početka veze Severine i Igora, ovaj par ima veliku podršku od podorice Kojić, što su pokazali u više navrata. Zato je napravio skandal! Seve i Keba se posvađali pre svadbe! Koliko je ovo glup razlog?
A šta ih je još zbližilo pogledajte na story.rs Story.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.