KOSATI BOSANAC STAO NA LUDI KAMEN! Božo Vrećo ženi svog dečka! (FOTO)
Foto: AP/Amel Emrić

ljubav cveta

KOSATI BOSANAC STAO NA LUDI KAMEN! Božo Vrećo ženi svog dečka! (FOTO)

Bosanski pevač, Božo Vrećo, objavio je sliku na Fejsbuku uz dirljivu poruku, kojom je svima jasno stavio do znanja da se svadba bliži

Objavljeno:

Božo Vrećo, popularni pevač sevdalinki iz Foče, izaziva veliku pažnju javnosti zbog svog jedinstvenog glasa i zbog svoje ekstravagantnosti i seksualnog opredeljenja, a to se intenziviralo poslednjih dana.

JELISAVETA OTKRILA SVE DETALJE O VENČANJU! Sad znamo zašto je krila da se udaje!

Brojni mediji u regionu preneli su nedavno vest da se Božo, navodno, seli u Beograd i da se "udaje" za - kolegu Marka Luisa sa kojim blisko sarađuje. Međutim, vrlo brzo je Marko to sve demantovao i otkrio da on nema veze sa ovom pričom.

BRENA ĆE MU OVO TEŠKO OPROSTITI: Viktor izbacio sliku koja je otkrila veliku tajnu njegovih rodtelja! (FOTO)

Ali Božo ne prestaje da iznenađuje. Na društvenim mrežama objavio je romantičnu poruku i otkrio da, očigledno, ima svog dragog sa kojim će provesti ceo život.

- Već je skoro sve spakovano, a puno vas me, dragi moji, srelo i čestitalo mi na ulici. Koliko nežnosti i topline, a ON, kupio 101 ružu i čeka me. Ta jedna je, kaže, bela, jer si ti ta posebna, čista i moja voljena ljubav... Rasplakalo me i zahvalan sam Bogu što ću s takvim bićem deliti svaki dan i tren. Volim ga svim srcem - piše uz fotografiju buketa o kom je reč.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.