Berluskoni spopao Soraju: Poslao joj šampanjac, udvarao se, a onda odlepio - uvrede pljuštale, reagovalo i obezbeđenje (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Reuters

jedva izvukla živu glavu

Berluskoni spopao Soraju: Poslao joj šampanjac, udvarao se, a onda odlepio - uvrede pljuštale, reagovalo i obezbeđenje (FOTO)

Soraji Vučelić se nedavno udvarao ni manje ni više nego bivši italijanski premiejr Silvio Berluskoni, a kada ga je odbila, počeo je da je vređa i psuje

Objavljeno:

Starleta je doživela ogromnu neprijatnost u restoranu jednog hotela u Milanu, u kojem su u isto vreme odseli i ona i poznati političar.

- Soraja je odsela Milanu u istom hotelu u kojem je bio i Berluskoni. Jedne večeri su se zajedno našli u restoranu za prvom spratu, svako sa svojim društvom. Srpska starleta je zapala za oko političaru, pa je pokušao da je zavede. Poslao joj je najskuplji šampanjac, ali ga je ona iskulirala - kaže izvor blizak Soraji.

Silvio se posle nekoliko čašica alkohola okuražio, pa je rešio da je startuje "oči u oči".

foto: Reuters

- Berluskoni je došao do Sorajinog stola. Počeo je da joj se udvara i bio je prilično direktan. Soraji se to nije svidelo, pa je rešila da ode. Kada je video da ga je odbila, poludeo je. Počeo je da urla, da viče na italijanskom, upotrebio je čao i neke psovke i sasuo salvu uvreda na Sorajin račun. Ona se uplašila, jer nije očekivala da bi jedan ugledan političar tako burno reagovao. Šokirana prizorom, pokupila je stvari i napustila hotel. Koliko se Berluskoni naljutio govori i činjenica da je i obezbeđenje moralo da reaguje. Oni su mu prišli i pokušali da ga smire - tvrdi izvor Informera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.