Nismo imali pojma: Naša čuvena pevačica je sestra guvernerke Jorgovanke, ali njih dve se nikada ne viđaju (FOTO)
Foto: Beta

šta se ovde dešava?

Nismo imali pojma: Naša čuvena pevačica je sestra guvernerke Jorgovanke, ali njih dve se nikada ne viđaju (FOTO)

Šta vas to boli uvo! Od mene ne možete takve stvari da izvučete. Nit pratim njenu karijeru niti ona ima potrebe da se informiše o mojoj pošto je odavno završena. Zašto bih vam prodavala intimu. E, neću da vam kažem - odbila je pevačica da otkrije detalje

Objavljeno:

Snežana Mišković, poznatija po imenu svoje nekadašnje grupe Viktorija, odavno je u ilegali iako se njeni hitovi i dan-danas puštaju na radio-stanicama.

Prošle nedelje posle duže vremena bila je u medijima zbog informacija da prodaje nekretnine u Beogradu zbog dugova.

foto: Dragan Kadić, Dado Đilas

Spekuliše se da dugujete novac zelenašima i da zbog toga prodajete stan?

- Ne mogu da verujem. U životu nisam imala problem sa zelenašima, niti sam pozajmila pare, niti sam nekome nešto dužna. I koncerte sam uvek radila o svom trošku. Zašto ste se povukli s medijske scene?

- Zato što je došlo vreme za mlađe. Ja znam biologiju i kad treba biti na sceni. Nije ovo Amerika. Oduvek sam mrzela da se pojavljujem na televiziji, više volim radio. Tamo gde treba slika da se vidi mene to ne zanima. Ja sam kućni miš. Kad treba da odem nešto da kupim, ja ću pre da pošaljem komšiju, samo da ne moram da se šminkam i sređujem.

U kakvom ste odnosu s ocem ćerke Tare?

- Ne komuniciramo. Ne razgovaramo otkako ne živimo zajedno. Od ćerkine osme godine sam se borila za starateljstvo. On je želeo da bude staratelj, ali nije dobio starateljstvo. Tara je postala punoletna i to se završilo. O njemu nemam nikakve informacije, niti smo se sreli. Tako to bude u životu.

Posećujete li rodnu grudu na Kosovu i Metohiji?

- Moji roditelji su u Beogradu već 20 godina, a kad država napravi put, otići ću da obiđem bakin grob. Da mogu da se probijem do tamo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.