Ko je bolji frajer? Aco Pejović pokazao brata, ŽENE ODLEPILE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/aco_pejovic

šta VI mislite?

Ko je bolji frajer? Aco Pejović pokazao brata, ŽENE ODLEPILE! (FOTO)

Aco Pejović važi za mirnog porodičnog čoveka, ali je pevač odlučio da se malo provede, odmori od poslovnih obaveza i predah potraži u Dubaiju sa svojim bratom

Objavljeno: 09:37h

Folk pevač Aco Pejović već godinama uživa u skladnom i mirnom porodičnom gnezdu koje je svio pre više od dve decenije sa suprugom Biljanom koja mu je podarila tri ćerke.

foto: Dragan Kadić

Za razliku od većine svojih kolega, Pejović nije sklon skandalima i porocima, pa predstavlja pravi izuzetka u današnje vreme.

- U poslu kojim se bavim sve je iskušenje. Kada uđete u kafanu, gde je mnogo lepih i zgodnih žena u minićima i dekoltiranim bluzama, već ste u problemu. Popije se onda koja čaša više i tu je već sledeći problem. Ali, to su stvari koje prate naš posao. Najvažnije je da čovek kada padne, ustane i nastavi dalje - izjavio je pevač jednom prilikom za Novosti.

Ipak, sada je rešio da se malo odmori od poslovnih obavezama i opusti se u Dubaiju sa svojim rođenim bratom, do sada nikada predstavljenim u javnosti!

Aco i njegov brat slikali su se u avionu na putu za Dubai i pokazali koliko liče.

Komplimenti njegovih obožavateljki su krenuli da pljušte, ali ni one, a ni mi, nismo se složili oko toga koji je od njih dvojice bolji frajer. Šta vi kažete?

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on

Bonus video

EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.