Šako Polumenta PRVI PUT BRUTALNO ISKRENO o skandalu sa snimcima: Ćerkicu su mi prozivali, morala je da beži iz škole zbog toga! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO!

Šako Polumenta PRVI PUT BRUTALNO ISKRENO o skandalu sa snimcima: Ćerkicu su mi prozivali, morala je da beži iz škole zbog toga! (VIDEO)

Cela Srbija zna sve o ovom događaju, a šta je prava istina i kako se pevač zaista osećao...
Objavljeno:

Za početak nismo želeli da ga pitamo pitanja na koja već znamo odgovore, već nešto drugačije. Naime, da li je "skandal" nastao jer je on jedini estradni muškarac čije je emocije videla cela Srbija?

- Moguće da je u ovoj zemlji zla i netolerancije baš to. Ne mogu da kažem da sam jedini hrabar i emotivan, ali recimo da sam bio surovo realan i iskren. Ja svoje emocije ne umem da sakrijem - kaže Šako, pa nastavlja:

foto: Filip Plavčić

- Iskreno, sebe krivim zbog telefona. Nije to nečuvanje, jednostavno se desilo. Uvek su tu pored mene moje kolege muzičari ili moja menadžerka, ali eto desio se trenutak nepažnje. Bog samo zna šta sve još može da dođe u javnost, do neke ekranizacije ili ko zna koje ucene što se tiče medija. U svakom slučaju, tu nema ništa strašno, ne stidim se ničeg što sam uradio ako je to usmereno osobi za koju sam nešto osećao - iskren je pevač.

LJUBAV MOJA, DOĐI OVDE KOD MENE, AV, AV: Posle skandala sa maloletnicom, isplivao Šakov još BOLESNIJI privatni snimak! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

- Ovo je ipak krenulo u dobrom smeru, svi se nekako šale i udvaraju tako svojim devojkama. Moja poruka je odlična "Nedostaješ mi", šta ćeš lepše od toga.

UZ ZVUKE VIOLINE I PODSMEHE: Ovo su najbolje imitacije snimka NEDOSTAJEŠ Šaka Polumente! (VIDEO)

Na pitanje da li je ovim postao Bog marketinga, odgovor je bio i više nego iskren:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.