NJEGOVA ZADNJICA ZASENILA JE POBEDU PORTUGALIJE: Ovo je gologuzi momak koji je napravio skandal na Evroviziji! (FOTO)
Foto: Reuters

znate ga od ranije!

NJEGOVA ZADNJICA ZASENILA JE POBEDU PORTUGALIJE: Ovo je gologuzi momak koji je napravio skandal na Evroviziji! (FOTO)

Nastup ukrajinske pevačice Džamale na 62. Evroviziji pao je u drugi plan zbog muškarca koji je izašao na scenu i pokazao svima zadnjicu
Objavljeno:

Ogrnut samo australijskom zastavom, Vitali Sediuk istrčao je gologuz na evrovizijsku binu tokom finalne večeri ovog takmičenja koja je održana u Kijevu.

Vitali je dvadesetosmogodišnji Ukrajinac koji je poznat po šalama koje zbija na račun poznatih ličnosti. Na događaje uglavnom dolazi zahvaljujući lažnim novinarskim akreditacijama, a omiljeno mesto za podvale, ispale i napade mu je crveni tepih.

Ukoliko ste mislili da je on samo ukrajinska faca, grdno se varate! Na njegovoj listi „saradnika“ (da ih tako nazovemo) nalaze se Kim Kardašijan, Vil Smit, Adel, Bred Pit, Madona i Điđi Hadid.

foto: AP

Điđi je upravo bila njegova poslednja žrtva, ne računajući fanove Evrovizije, kada ju je podigao u naručje nakon modne revije u Milanu. Srećom, tu je bio njen hrabri spasilac, princ Zejn Malik, koji ju je zaštitio. Naravno, ni jedno ni drugo nisu znali da je u pitanju profesionalne prankster.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.