JE L' SU ONE OD ZLATA? Teo kupio Jelisaveti ne jednu, nego DVE VENČANICE i platio ih Boga oca! Evo kako će mlada izgledati! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović Cile

ne žali novac

JE L' SU ONE OD ZLATA? Teo kupio Jelisaveti ne jednu, nego DVE VENČANICE i platio ih Boga oca! Evo kako će mlada izgledati! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašnin poslednjih meseci glavna je tema svih medija. Kako zbog seksi scena u seriji, tako i zbog raskida od Vuka Kostića s kojim je bila godinama u vezi, a onda zbog nove veze sa košarkašem Milošem Teodosićem, pa i venčanja sa njim
Objavljeno: 12:28h

I dok ona vešto ćuti o budućem braku, pre nekoliko dana njen verenik Miloš Teodosić je potvrdio lepe vesti.

"Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života", rekao je naš košarkaš i dodao:

"Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići", rekao je on.

foto: Profimedia/Damir Dervišagić

Teodosić ne žali novac da svojoj dragoj udovolji, dok mlada glumica već bira venčanicu i haljinu koju će obući na najradosniji dan.

"Venčanica koju će nositi Jelisaveta košta četiri hiljade evra. Biće jedinstvena jer je to bila Jelisavetina želja. Ona želi da izgleda posebno pa će i haljina koju će obući kada skine venčanicu biti neka sa potpisom domaćih dizajnera s kojima se Jelisaveta druži", objašnjava izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.