SMETALI JOJ IZLASCI I NJEGOVE SILNE DEVOJKE! Ovo je VEROUČITELJICA od koje se Polumenta RAZVEO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bili u braku samo pet i po meseci!

SMETALI JOJ IZLASCI I NJEGOVE SILNE DEVOJKE! Ovo je VEROUČITELJICA od koje se Polumenta RAZVEO! (FOTO)

Kada se zaljubio u Selmu, on je pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen
Objavljeno: 14:34h

Popularni pevač Dado Polumenta i lepa veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Facebook/Selma Mekic

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je pre tri godine izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao "šerijatsko" zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.