VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Učesnica Parova UCENJIVALA MINISTRA! Viđali se redovno, svašta joj poklanjao, a onda... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Zerina Heco

raskrinkani!

VREME JE DA SE SAZNA ISTINA! Učesnica Parova UCENJIVALA MINISTRA! Viđali se redovno, svašta joj poklanjao, a onda... (FOTO)

Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vreme da se sazna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom - priča izvor
Objavljeno:

Zerina Hećo je nedavno ušla u rijaliti „Parovi”, gde je unela opštu pometnju, ali malo ko zna nešto o njenom životu pre pojavljivanja pred kamerama.

Atraktivna bosanka je bila u vezi sa jednim ministrom iz regiona (ime i prezime poznato redakciji), koga je kasnije ucenjivala. Ona mu je pretila da će javnost saznati za njihov odnos ukoliko joj ne da novac.

- Zerinu znam veoma dugo i znam mnoge stvari koje je radila. Možda će joj smetati što pričam novinarima, ali mislim da je vreme da se sazna istina. Ona je bila u vezi sa jednim ministrom iz regiona i dok su bili zajedno, bilo im je lepo. Viđali su se redovno, on joj je svašta poklanjao i činio. Bila je baš srećna sa njim, ali, prosto, došlo je do toga da se rastanu i ona je želela tu situaciju da iskoristi - kaže nam izvor koji poznaje učesnicu „Parova” i nastavlja:

foto: Printscreen

- Pre nekoliko meseci ona je počela da šalje poruke i njemu i njegovim bliskim saradnicima. Pretila je kako će celu njihovu vezu otkriti u javnosti ukoliko joj ne da novac. On je pokušao to da izbegne, ali kada je seo i razmislio, shvatio je da će ona to stvarno uraditi. Zerina je neko ko ne razmišlja o posledicama, ona sve radi u trenutku. Zbog toga je i taj političar odlučio da joj isplati novac. Ona je od tog novca ugradila silikone, i to mesec dana pre ulaska u rijaliti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.