Otvaramo dosije "šminka i obrve": Koja tajna povezuje Željka Joksimovića, Kebu, Kitića i Milana Stankovića!?
Foto: Printscreen

hit

Otvaramo dosije "šminka i obrve": Koja tajna povezuje Željka Joksimovića, Kebu, Kitića i Milana Stankovića!?

Kažu da malograđani osuđuju nečije odevanje, izbor partnera, uostalom nečiji izgled

Objavljeno:

Da i naše poznate ličnosti idu u korak sa vremenom i veku u kojem živimo, podsetićemo se pevača koje su “mediji” pre par godina “satanizovali” zbog njihove prevelike “nege”.

Pošto je u Srbiji tj na Balkanu sve prenaglašeno neki su otišli korak napred i “upotrebili” previše pudera, ili su se malo više zaneli u blajhanju…

foto: Printscreen

Željko Joksimović sa početka karijere i “ovaj danas” su potpuno različiti. 2001.godine je imao fazonirane obrve, malo više make up-a , minđuše a i krasila ga je i fazonirana bradica.

foto: Printscreen

Milan Stanković je pre “otkaza” u Grandu furao imidz blajhane verzije Dzastina Bibera i Bekstrit Bojsa. Mnogi mediji su mu zamerali previše pudera a i detalja. On je jednom prilikom rekao da je “drugačiji” ali ipak kao da ne voli da priča o tom periodu danas.

foto: Printscreen Instagram

Dragan Kojić Keba je od svih pevačica,starleta i javnih ličnosti javno “priznao pokazao” svoje tetovirane obrve, koje je u svetu prva “patentirala Kim Kardashian. Keba je poznat i po čuvenom ogledalcu koje uvek nosi sa sobom kada gostuje po tv emisijama.

foto: Printscreen

Kako bez Mileta Kitića u ovoj “modnoj listi”. Da li mu je stilista supruga Marta Savić koja je i poznata po neobičnom imidžu ili ne, ovaj folker i u šestoj deceniji nijedan nastup ne započinje ako nije dobro “našminkan”.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.