MRZI MAMU I TATU, ŠTO SU TE STVORILI TAKO JEZIVU: Posle Maćićkine prozivke, Tamara ju je bukvalno patosirala! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile / Tamara Đurić Instagram

žestoko joj je odgovorila na prozivke!

MRZI MAMU I TATU, ŠTO SU TE STVORILI TAKO JEZIVU: Posle Maćićkine prozivke, Tamara ju je bukvalno patosirala! (FOTO)

Tamara Đurić nije ostala dužna šminkerki Jeleni Maćić, sa kojom je ozbiljno zaratila putem društvenih mreža
Objavljeno:

Nakon što je Tamara Đurić završila na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji zbog izlivanja akva-filera koji su joj u velikoj meri narušili zdravlje, mnogobrojne javne ličnosti iskazale su zabrinutost i poželele bivšoj učesnici "Farme" brz oporavak.

Međutim, nekolicina se, smatraju mnogi, naslađivala zbog Tamarinog zdravstvenog problema, a jedna od njih jeste i šminkerka Jelena Maćić.

Nakon prozivki koji je uputila na Tamarin račun na svom nalogu na Fejsbuku, kada je objavila fotomontažu sa lažnim novinskim natpisom o Đurićevoj, učesnica rijalitija rešila je da se oglasi iz bolničke postelje i postavi Maćićku na svoje mesto.

- Večita udavačo sa četkicama odavno ispalim iz ruke okreni se svojoj nesreći, jer je očigledna, a ne tuđoj. Mada, mislim da si se pomirila sa svojom neizlečivočću, pa si onda krenula da ujedaš kao ker neki narod po putu. Izvini, ali mene ne možeš da ujedeš već poljubiš u to isto d*pe o kome pričaš i pišeš u svoj svojoj tugi i nesreći - započela je svoje izlaganje Tamara i nastavila:

Ja bih se brinula da me takvi podrže jer bih prošla kao oni koje je podržala.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

Podrška od budala nije podrška, već kontra usluga. Dotična nesrećna pojava (što psihička, što fizička) treba da mrzi mamu i tatu, a ne narod po putu jer su je stvorili tako nesrećnu i rodili jezivu - brutalna je bila Đurićeva.

Međutim, Tamara se tu nije zaustavila, pa je završila u svom stilu.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

- Ona bi i možda želela da je neko analno zadovolji, ali džaba trčkara po Kalemegdanu - tamo oni koji su skloni nekrofiliji ne šetaju. Hodajuća lešino, da ti se obratim i direktno, tip osoba koji bi tebe zadovoljio šeta Lešćem. Tamo idi, pa potraži srodnu dušu. Analni seks ti je jedina opcija, zbog toga si opterećena njime. Iz te perspektive ne može da ti se vidi lice, antička lepotice - završila je Tamara.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.