ŠTA SE DEŠAVA SA PEVAČICOM? Svi su čekali nastup Tanje Savić - A ONDA JE USLEDIO POTPUNI ŠOK!
Foto: Dragan Kadić

a obećavala je mnogo

ŠTA SE DEŠAVA SA PEVAČICOM? Svi su čekali nastup Tanje Savić - A ONDA JE USLEDIO POTPUNI ŠOK!

Spekulisalo se da su u pitanju tehnički problemi, pa da zbog toga Tanja nije mogla večeras da peva, međutim pojedini posetioci kluba dobili su drugu informaciju
Objavljeno:

Tanja Savić je nedavno dogovorila nastup u srpskoj prestonici. Međutim, sinoć je jedan klub otkazao njen nastup u poslednji čas.

Spekulisalo se da su u pitanju tehnički problemi, pa da zbog toga Tanja nije mogla večeras da peva, međutim pojedini posetioci kluba dobili su drugu informaciju.

- Nekoliko prijateljica i ja rezervisale smo sto večeras u klubu u kom je trebalo da nastupa Tanja Savić, međutim pre par minuta dobile smo informaciju da je njen nastup otkazan jer je bio slab odziv. Navodno je jako mali broj ljudi zvao da rezerviše svoje mesto i sluša Tanju Savić, zbog čega je nastup i otkazan - priča izvor blizak portalu Pink.rs i dodaje:

foto: Dragan Kadić

- Niko nije spominjao nikakve tehničke probleme, rečeno nam je samo da Tanja neće pevati jer je bila slaba zainteresovanost za njen nastup.

Brojne novinarske ekipe večeras su trebale da se nađu u istom klubu sa folk pevačicom, međutim, takođe u poslednji čas, javljeno im je da ne dolaze.

- Nemoj te dolaziti večeras u klub, Tanja Savić ne nastupa. Javite i ostalim kolegama i fotografima. Ona večeras neće biti u klubu i neće pevati - rečeno je novinarima, dok razlog zbog kog pevačica večeras neće pevati u Beogradu, nije otkriven.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.