MARKO JANKETIĆ NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE ZBOG POKOJNOG OCA: Glumac progovorio o NAJVEĆEM BOLU, baš TUŽNO
Marko Janketić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

potresno

MARKO JANKETIĆ NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE ZBOG POKOJNOG OCA: Glumac progovorio o NAJVEĆEM BOLU, baš TUŽNO

Marko Janketić se rasplakao usred emisije.

Objavljeno:

Naslednik legendarnog glumac Mihaila Miše Janketića popularni Marko Janketić slomio se pred kamerama kada je evocirao uspomene na pokojnog oca.

Miša Janketić, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji, preminuo je 15. maja 2019. godine, a tri dana kasnije na večni počinak ispratili su ga članovi porodice, kao i mnogobrojne kolege i prijatelji. Legenda srpskog glumšta sahranjena je na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

Marko Janketić krenuo je očevim stopama i ostvario veliki uspeh na polju glume. Svojim talentom istakao se među kolegama i pobrao simpatije i publike i reditelja, a među poslednjim ulogama koje je ostvario bila je u filmu "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom. Talenat je nasledio od oca Miše, kojeg pamti, kako je rekao pred televizijskim kamerama, kao "najsavršenijeg pred kraj života"

Marko Janketić je slomio na pomen oca
Marko Janketić je slomio na pomen ocafoto: A.H./ATAImages

Mihailo Miša Janketić (1938-2019)

U izuzetno emotivnom izlaganju Marko je evocirao sećanja na pokojnog oca, a u jednom trenutku se potpuno slomio i zaplakao.

- Pamtim ga kao najsavršenijeg pred kraj života. Tada je bio zaokružen, bez obzira na bolest. Imao je jednu filozofsku tezu da se čovek rađa do poslednjeg daha i onda je sa poslednijm dahom zaokružio sebe, tada se rodiš kada odeš na onaj svet - počeo je priču umetnik u emisiji "Balkanskom ulicom".

Marko Janketić se rasplakao zbog pokojnog oca
Marko Janketić se rasplakao zbog pokojnog ocafoto: Printskrin: RTS

Marko je potom drhtavim glasom i sa suzama u očima dodao:

- To je malo filozofski, ali ga sanjam mladog, moram ti reći. Mladog, iz mog sećanja mladog, sanjam ga sa zift crnom kosom u nekom sakou, onako nešto njega kakav je bio dasa - rekao je Janketić.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Republika/Milica Bobinac Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.